Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cicâldău, pe lista unei foste câştigătoare a Europa League! Clubul mai are pe listă un alt jucător român în afară de el

Cicâldău, pe lista unei foste câştigătoare a Europa League! Clubul mai are pe listă un alt jucător român în afară de el

Fotbal intern

Comentarii

Mijlocaşul Craiovei ar fi pe lista unui club puternic din Europa.

Galatasaray, echipă unde Moruţan ar fi primul pe lista antrenorului turcilor, l-ar dori pe jucătorul din Bănie. Fatih Terim l-ar vrea pe Moruţan, dar negocierile dintre cele două cluburi s-au oprit după ce Becali a anunţat suma de transfer pe care o doreşte. Suporterii turcilor au publicat un mesaj în social media în care au prezentat o altă variantă pe care şefii clubului o iau în considerare.

Dacă Galatasaray nu se va înţelege cu Gigi Becali pentru transferul lui Moruţan, echipa ar putea încerca să îl aducă pe Alexandru Cicâldău, potrivit unei pagini a fanilor turci. 

"E nevoie de un mijlocaş ofensiv. Moruţan este primul nume de pe lista de transferuri. Însă, şi Cicâldău, care este urmărit din vară, este pe lista. Craiova cere 8 milioane de euro pentru el. Vara trecută, Sampdoria a oferit 7.5 milioane de euro pentru el, însă şefii Craiovei voiau atunci 10 milioane de euro, oferta fiind astfel respinsă. Contractul jucatorului este scadent în 2022", au scris turcii de la Gala Post.

În acest sezon, jucătorul Craiovei a reuşit 9 goluri şi două pase de gol, iar site-ul transfermarkt.com l-a cotat la 6 milioane de euro. Cicâldău este cel mai valoros român care evoluează în campionatul intern.  

 

Afla mai multe despre: alexandru cicâldău 

viewscnt
Articole similare