Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cicâldău, şocat după ce Galatasaray a suferit un nou eşec. ”Nu înţeleg de ce nu putem câştiga!” Declaraţiile fostului jucător de la Craiova

Cicâldău, şocat după ce Galatasaray a suferit un nou eşec. ”Nu înţeleg de ce nu putem câştiga!” Declaraţiile fostului jucător de la Craiova

Stranieri

Comentarii

Galatasaray, cu Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău titulari, a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-0, de echipa Giresunspor, în etapa a XX-a a campionatului Turciei.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Suleimanov, în minutul 11. Moruţan a fost integralist, în timp ce Cicâldău a fost înlocuit în minutul 73, cu Yilmaz. Internaţionalii români au ratat cele mai mari ocazii ale grupării lui Fatih Terim.

La finalul meciului, fostul jucător de la Craiova şi-a găsit cu greu cuvintele şi a declarat că nu înţelege de ce echipa lui nu poate câştiga. 

”Nu înţeleg de ce nu putem câştiga!”

”Îmi pare rău pentru această situaţie. Nu înţeleg ce se întâmplă, nu înţeleg de ce nu putem câştiga. Fanii noştri nu merită asta. Cred că adversarii au înscris la prima lor ocazie. Suntem foarte ghinionişti şi nu putem înscrie”, a declarat Alexandru Cicâldău, potrivit site-ului oficial al lui Galatasaray.

După ce arbitrul a fluierat finalul meciului cu Giresunspor, suporterii lui Galatasaray au transmis jucătorilor un mesaj dur: ”Daţi-vă tricourile jos, plecaţi!”, a fost reacţia fanilor, informează cotidianul FANATIK. 

În clasament, Galatasaray este pe locul 10, cu 27 de puncte, iar Giresunspor pe 13, cu 25 de puncte. Lider este Trabzonspor, cu 49 de puncte. În runda următoare, Galatasaray va juca în deplasare cu Hatayspor, în timp ce Giresunspor va primi vizita lui Kasimpasa.

În acest sezon, Olimpiu Moruţan a jucat 22 de meciuri pentru Galatasaray, a marcat 3 goluri şi a oferit 3 pase decisive. Alexandru Cicâldău are două pase decisive în acest sezon şi patru goluri înscrise în 24 de partide, în toate competiţiile.

Potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com, Moruţan este evaluat la 5 milioane de euro, iar Cicâldău la 9 milioane de euro.

Afla mai multe despre: turcia-galatasaray-cicâldău 

viewscnt
Articole similare