Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cifrele afacerii transferului lui Eric Garcia la FC Barcelona! Fundaşul vine liber de contract pe Camp Nou, în vară

Cifrele afacerii transferului lui Eric Garcia la FC Barcelona! Fundaşul vine liber de contract pe Camp Nou, în vară

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a rezolvat transferul lui Eric Garcia (20 de ani), fundaşul crescut în La Masia, dar care va veni liber de contract de la Manchester City în vara lui 2021. Garcia va fi primul transferul realizat de Barcelona cu noul preşedinte, Joan Laporta, la cârmă. Presa din Spania a aflat cifrele afacerii transferului lui Eric Garcia pe Camp Nou.

Cifrele afacerii transferului lui Eric Garcia la FC Barcelona. Fundaşul vine gratis pe Camp Nou, în vară

Acordul dintre Barcelona şi Eric Garcia a fost închis de mai mult timp, fără complicaţii, dar nu va fi făcut oficial până când fundaşul central nu va deveni liber de contract, pe 1 iulie. Garcia a semnat un contract pe cinci acu FC Barcelona, cu un salariu adecvat având în vedere situaţia financiară precară prin care trece clubul.

Transferul lui Eric Garcia nu va costa niciun ban, având în vedere că fundaşul va veni liber de contract de la Manchester City.

După 33 de meciuri bifate în tricoul lui City, în august anul trecut, Eric Garcia a refuzat prima ofertă de prelungire a contractului său cu Manchester City, astfel că fotbalistul va pleca gratis din Anglia şi va reveni la formaţia sa de suflet: ”Nu este un fundaş înalt, nu are atâta forţă pe cât se cere astăzi, dar este rapid, se plasează excelent şi mi se pare unul dintre cei mai tehnici tineri fundaşi din lume” explica jurnalistul Jota Jordi, într-o intervenţie TV.

Eric Garcia pare prima piată a proiectului Laporta, care în curând ar putea primi şi alte nume importante. Se vehiculează că Barca va încerca să-i transfere pe Kun Aguero (tot de la Manchester City), pe Giorgino Wijnaldum (Liverpool), dar şi pe Emerson (Betis Sevilla).

  • 20 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Eric Garcia
  • 1.83 m măsoară fundaşul care actualmente joacă la Manchester City
  • 10 meciuri a jucat în acest sezon, în toate competiţiile, pentru gruparea antrenată de Pep Guardiola

Afla mai multe despre: barcelonaeric garciatransfercifre 

viewscnt
Articole similare