Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cinci absenţe importante de la naţională. EXCLUSIV | Motivul pentru care Keşeru, Florin Andone sau Dragoş Grigore nu vin la lot pentru meciurile cu Chile şi Finlanda

Cinci absenţe importante de la naţională. EXCLUSIV | Motivul pentru care Keşeru, Florin Andone sau Dragoş Grigore nu vin la lot pentru meciurile cu Chile şi Finlanda

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul Cosmin Contra a anunţat la finalul săptămânii trecute lotul României pentru partidele amicale cu Chile şi Finlanda, pe care tricolorii le vor disputa pe 31 mai, respectiv 5 iunie, iar de pe lista convocaţilor au lipsit mai multe nume importante.

Telekom Sport a aflat care e motivul pentru care jucători precum Claudiu Keşeru, Cosmin Moţi sau Florin Andone nu vor fi prezenţi la reunirea lotului.

Dacă în cazul lui Răzvan Marin lucrurile sunt clare, în condiţiile în care mijlocaşul lui Standard a suferit o accidentare la gleznă care îl va ţine câteva săptămâni pe bară, au surprins neconvocările lui Keşeru şi Moţi.

Cei doi sunt apţi, însă clubul Ludogoreţ a insistat ca ei să nu ia parte la această acţiune a naţionalei, în condiţiile în care bulgarii au reunirea pe 4 iunie, când încep pregătirile pentru primul tur preliminar din Liga Campionilor.



Florin Andone ratează şi el cele două meciuri având programată o operaţie pentru deviaţie de sept în pauza competiţională, pentru a scăpa de o problemă care i-a dat bătăi de cap în acest sezon.

Dragoş Grigore urmează un tratament la Roma pentru o problemă la tendonul lui Ahile, iar staff-ul naţionalei a decis împreună cu fundaşul că e mai bine ca acesta să nu forţeze o revenire fără să fie apt din toate punctele de vedere.

România va întâlni Chile pe 31 mai, în Austria, în timp ce meciul cu Finlanda se va juca la Ploieşti, pe 5 iunie.

Lotul României pentru meciurile cu Chile şi Finlanda

Portari: Ciprian Tătăruşanu (FC Nantes, 49/0), Florin Niţă (Sparta Praga, 2/0), Silviu Lung (Kayserispor, 3/0), Bogdan Lobonţ (AS Roma, 85/0)

Fundaşi: Cristian Manea (CFR Cluj, 2/0), Romario Benzar (FCSB, 11/0), Cristian Săpunaru (Kayserispor, 25/0), Vlad Chiricheş (Napoli, 53/0), Ionuţ Nedelcearu (UFA, 1/0), Mihai Bălaşa (FCSB, 2/0), Alin Toşca (Benevento, 11/0), Nicuşor Bancu (CS U Craiova, 2/0)

Mijlocaşi: Mihai Pintilii (FCSB, 42/1), Alexandru Cicâldău (FC Viitorul, 1/0), Paul Anton (Anji Mahacikala, 2/0), Dragoş Nedelcu (FCSB, 1/0), Constantin Budescu (FCSB, 9/4), Nicolae Stanciu (Sparta Praga, 21/7), Dorin Rotariu (Royal Mouscron-Péruwelz, 5/1), Dennis Man (FCSB, 1/0), Alexandru Chipciu (Anderlecht, 34/4), Alexandru Mitriţă (CS U Craiova, 2/0), Ciprian Deac (CFR Cluj, 14/1), Adrian Stoian (Crotone, 1/0), Gheorghe Grozav (Bursaspor, 25/5)

Atacanţi: George Ţucudean (CFR Cluj, 4/1), George Puşcaş (Novara, 0/0), Alexandru Băluţă (CS U Craiova, 4/1)

Afla mai multe despre: cosmin contrafinlandachilelot romania 

viewscnt
Articole similare