Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cinci jucători de top sunt liberi de contract. Fotbalistul comparat cu Messi se află printre ei! Ce formaţii sunt interesate să-i achiziţioneze

Cinci jucători de top sunt liberi de contract. Fotbalistul comparat cu Messi se află printre ei! Ce formaţii sunt interesate să-i achiziţioneze
Comentarii

În marile campionate ale Europei s-a încheiat perioada de transferuri care permitea achiziţionarea de jucători.

e lista fotbaliştilor cunoscuţi care au rămas fără echipe se află şi câteva nume grele. Unii dintre ei au cote de piaţă mari, iar mai multe echipe au pus ochii pe serviciile lor. Iată o listă de cinci jucători foarte cunoscuţi care sunt actualmente liberi de contract şi echipele unde ar putea ajunge.

1. Diego Costa

Cotat la 10 milioane de euro, atacantul spaniol cu origini braziliene şi-a reziliat contractul cu Atletico Madrid. Deşi a fost pe lista mai multor cluburi din campionatele puternice în perioada de iarnă, Costa nu a semnat încă un nou contract. Potrivit presei spaniole, el ar putea ajunge la Inter Miami, formaţia patronată de David Beckham.

2. Alex Teixeira
Fostul elev al lui Olăroiu ar putea ajunge la Al Hilal. Considerat unul dintre cei mai buni jucători din China, brazilianul este cotat la 12 milioane de euro

3. Alexandre Pato
Un alt nume greu de pe listă, brazilianul Alexandre Pato, are o cotă de piaţă de 3.5 milioane de euro. Este liber de contract după aventura chineză şi ar putea ajunge în Rusia, scrie presa din această ţară.

4. Oumar Niasse
Senegalez s-a despărţit de Everton şi la 30 de ani ar putea ajunge şi el în China. Cota sa de piaţă a scăzut până la 2.5 milioane de euro.

5. Bojan Krkic
Considerat la un moment dat drept ”noul Messi”, Bojan Krkic a rămas liber de contract după experienţa Montreal Impact. Ar putea rămâne în Major League Soccer acolo de unde a primit mai multe propuneri. Cota sa de piaţă este de 1 milion de euro.

Afla mai multe despre: jucători liberi 

viewscnt
Articole similare