You are here:

"Cine a făcut cel mai bun transfer în Superliga României?". Iosif Rotariu nu a stat deloc pe gânduri: ”Cea mai bună mutare”

"Cine a făcut cel mai bun transfer în Superliga României?". Iosif Rotariu nu a stat deloc pe gânduri: ”Cea mai bună mutare”
Comentarii

Alexandru Cicâldău revine în cele din urmă în SuperLiga. Jucătorul de 27 de ani va juca din nou în România şi este aproape să semneze cu Universitatea Craiova.

Iosif Rotariu, despre ultimele mutări din Superligă

Alexandru Cicâldău (27 de ani) va semna cu Universitatea Craiova o înţelegere valabilă pe patru ani (doi ani, cu opţiune de prelungire pe încă doi).

Iosif Rotariu a comentat toate transferurile reuşit de echipele din Superligă, iar cel realizat de Mihai Rotaru i-a luat ”ochii”. Fostul fotbalist îl consideră pe Cicâldău cel mai bun transfer realizat!

"Alexandru Cicâldău la Universitatea Craiova. E clar cea mai bună mutare făcută de o formaţie din Superliga României.  E un mijlocaş complet, cu şut de la distanţă, clarviziune, pasă decisivă, are toate calităţile care-l fac un adversar periculos pentru orice echipă. E bine că a ales să se întoarcă în campionatul intern. Are de câştigat şi el, dar şi Craiova", a spus Iosif Rotariu, pentru Sport.ro. 

”Cic” a fost cumpărat de Galatasaray de la Universitatea Craiova în vara anului 2021. ”Cim Bom” a plătit 6.500.000 du euri în schimbul fotbalistului român.

  • 3.000.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului în vârstă de 27 de ani, conform transfermarkt.com

În sezonul trecut al campionatului Turciei, Cicâldău a bifat 31 de partide, a înscris un gol şi a oferit două pase decisive, pentru Konyaspor.

Afla mai multe despre: alexandru cicâldăuuniversitatea craiovatransfer 

viewscnt
Articole similare