Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine au fost singurii rivali din Liga 1 care l-au felicitat pe Dan Petrescu după titlul cucerit cu CFR: ”În rest, nimeni!”

Cine au fost singurii rivali din Liga 1 care l-au felicitat pe Dan Petrescu după titlul cucerit cu CFR: ”În rest, nimeni!”

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa Universitatea Craiova, în penultima etapă a play-off-ului Ligii 1, şi a câştigat al cincilea titlu consecutiv de campioană a României, al optulea din istoria sa, după ce FCSB s-a încurcat cu FC Voluntari, scor 2-2.

Cu o etapă înainte de finalul sezonului, clujenii au 57 de puncte, în timp ce a doua clasată, FCSB, care a înregistrat sâmbătă o remiză, are 53 de puncte. CFR Cluj a mai câştigat campionatul în 2008, 2010, 2012, 2018, 2019, 2020 şi 2021.

Dan Petrescu a recunoscut că niciunul dintre cei care l-au criticat nu l-a felicitat pentru performanţa reuşită în Liga 1. Totuşi, el a menţionat că Gică Hagi şi Mihai Iosif l-au sunat şi au ţinut să îl felicite.

”În rest, nimeni!”

”Dacă primeam mesaj de la cei care m-au criticat, se rupea telefonul. N-am primit de la nimeni care m-a criticat, ci de la mulţi prieteni care niciodată nu m-au criticat şi au fost alături de mine la greu.

Am primit vreodată un mesaj de la rivali în cinci ani? Singurul rival, între ghilimele, a fost Gică Hagi, care m-a sunat. Şi fostul antrenor al Rapidului, domnul Iosif, care m-a felicitat. În rest, nimeni”, a spus Petrescu, potrivit Pro Arena.

Afla mai multe despre: dan petrescu-cfr-liga 1 

viewscnt
Articole similare