Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine e bun cu granzii?! Statistica la care Olaru este peste Coman, Rrahmani, Otele şi Mitriţă în bătălia pentru titlul de golgheter | EXCLUSIV

Cine e bun cu granzii?! Statistica la care Olaru este peste Coman, Rrahmani, Otele şi Mitriţă în bătălia pentru titlul de golgheter | EXCLUSIVgalerie foto

Superliga

Comentarii

Lupta pentru titlul de golgheter în Superliga este una cu adevărat spectaculoasă!

Olaru este peste Coman, Rrahmani, Otele şi Mitriţă 

La finalul celor 30 de etape din sezonul regular al Superligii, înainte de reluarea competiţiei cu fazele play-off şi play-out, cinci fotbalişti ies în evidenţă în clasamentul golgheterilor.

Pe prima treaptă, la egalitate, se află Florinel Coman şi Darius Olaru, ambii de la FCSB şi ambii cu câte 14 goluri înscrise. Pe urmă se află Otele şi Rrahmani la egalitate, cu 13, urmaţi de Mitriţă, cu 11. 

Dan Udrea a venit cu o nouă idee, în direct, la Orange Sport şi a făcut un nou ”podium”, cu cei cinci jucători, în funcţie de cum au marcat împotriva echipelor din play-off: FCSB, CFR Cluj, Rapid, Universitatea Craiova, Farul şi Sepsi.

Dan Udrea: ”Exclusiv în cele 6 meciuri. Otele nu are niciun gol, cu echipele din play-off. Mi se pare interesant. E o bătălie!”.

Constantin Zotta: ”Şi aici mai e ceva: Rrahmani a fost accidentat şi nu cred că a jucat toate meciurile. Eu sunt convins”.

Basarab Panduru: ”Mamă... Coman doar 2?”

Cine iese golgheter?

  • Constantin Zotta: Rrahmani
  • Basarab Panduru: Coman
  • Bogdan Cosmescu: Rrahmani
  • Dan Udrea: Coman

 Galerie foto

Afla mai multe despre: golgheter superligacomanrrahmani 

viewscnt
Articole similare