adplus-dvertising
You are here:

Cine e omul din umbră care a pus pe picioare o echipă din Liga I: ”Tobă de fotbal. Dar nu-i place să iasă în faţă” | EXCLUSIV

Cine e omul din umbră care a pus pe picioare o echipă din Liga I: ”Tobă de fotbal. Dar nu-i place să iasă în faţă” | EXCLUSIV

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari, revelaţia turului sezonului regulat din Liga 1, este susţinută de autorităţile locale.

Cine e omul din umbră care a pus pe picioare o echipă din Liga I: ”Tobă de fotbal. Dar nu-i place să iasă în faţă” | EXCLUSIV

Primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele, este considerat omul care menţine echipa de fotbal FC Voluntari în viaţă. Acum trei luni aproximativ, Pandele a fost inspirat şi l-a adus la echipă pe Liviu Ciobotariu, antrenorul care a schimbat totul la ilfoveni. 

Cu Ciobotariu pe bancă, FC Voluntari merge ceas în Liga I. Recent, echipa a uimit pe toţi, urcând pe locul 3 în clasament! 

Florentin Pandele are o relaţie excelentă cu Gigi Becali, cel din urmă fiindu-i naş. 

Dumitru Dragomir, fostul şef LPF, a avut doar cuvinte de laudă pentru Florentin Pandele. În opinia sa echipa merge bine, mai ales, datorită lui. 

”Vă rog să scrieţi exact ce vă spun pentru că asta este realitatea. Acolo la echipa din Voluntari există un om căruia nu-i place niciodată să iasă în fata, dar este brici, e vorba de primarul Florentin Pandele, primarul oraşului Voluntari, fosta comună. Eu, sincer, îl consider unul dintre cei mai tari oameni din acestă ţară. Ce a făcut omul ăsta pentru sport, nu au făcut 100 de federaţii sau ministere la un loc. De la juniori până la seniori în toate sporturile în care s-a implicat fantastic.

El nu se implică la nivel decizional, la nivel tecnic. Dar este numărul 1 în tot ceea ce înseamnă partea organizatorică. Echipei nu-i lipseşte nimic. Pe partea tehnică, că m-ati intrebat de ce echipa merge bine ca rezultate sunt 2 oameni în acest club care sunt tobă de fotbal. Unul este Bogdan Nicolae  şi al doilea este fostul conducator al echipei Dinamo.

Antrenorul de la Voluntari îi lasă pe jucători să joace şi ăsta e mare lucru. Eu ştiu echipa asta pentru ca în urmă cu ceva timp am fost şi eu acolo câteva luni să o salvez de la retrogradare... E o echipă care va creşte şi mai mult”, a declarat Dumitru Dragomir pentru telekomsport.ro. 

  • 11 echipe din prima ligă au trecut sub mâna lui Ciobotariu. Tehnicianul a antrenat următoarele: FC Naţional, Dinamo, CS Otopeni, ASA Târgu Mureş, FC Vaslui, Pandurii Târgu Jiu, Internaţional Curtea de Argeş, Politehnica Iaşi, FC Botoşani, FC Hermannstadt, FC Voluntari

Sfătuitorul din umbră al lui Gigi Becali? Omul în care latifundiarul are ”încredere oarbă” | EXCLUSIV

Articol scris de: Răzvan Ionaşcu

 

viewscnt
Articole similare