Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cine era cel mai nebun coleg de la FCSB?” Adi Popa, dezvăluiri savuroase: ”Clar el era. Făcea numai nebunii şi gestul cu binoclul!”

”Cine era cel mai nebun coleg de la FCSB?” Adi Popa, dezvăluiri savuroase: ”Clar el era. Făcea numai nebunii şi gestul cu binoclul!”

FCSB

Comentarii

Adi Popa a făcut dezvăluiri savuroase din perioada de la FCSB.

Fotbalistul a evoluat în două mandate la echipa lui Gigi Becali: 2012 - 2017, respectiv 2019 - 2020. Popa a făcut performanţă cu FCSB şi a reuşit să îşi adauge în vitrină mai multe trofee. 

În acest moment, el este legitimat la CSA Steaua, echipă aflată în litigiu cu FCSB, dar nu a uitat momentele memorabile pe care le-a petrecut alături de echipa patronată de către Gigi Becali. 

Adi Popa a dezvăluit cine era cel mai nebun coleg din echipa lui Gigi Becali. El l-a numit pe Iasmin Latovlevici, fundaşul cu execuţii fantastice de la distanţă şi cu celebrări care au rămas în istorie. El a explicat şi de ce ”Lato” a făcut celebrul gest cu "binoclul".

 ”Clar el era. Făcea numai nebunii şi gestul cu binoclul!”

”Clar, Latovlevici era cel mai nebun dintre toţi. Mai rămânea şi făcea chestii de genul la antrenament (n.r - şuturi de la distanţă). Pe lângă jocurile bune, se remarca uneori cu nebuniile pe care le făcea. 

Nici acum nu îmi aduc aminte la ce se referea cu gestul cu binoclul. Era aluzie la altceva, că şi-a ridicat şi pantalonii, îl criticase cineva, o fostă glorie sau ceva de genul, nu mai ştiu, nu vreau să vorbesc tâmpenii, dar parcă şi-a ridicat şortul cum se juca pe timpuri şi cred că are legătură cu asta, dar nu ştiu sigur”, a spus Adi Popa, potrivit sport.ro.

Afla mai multe despre: fcsb-adi popa-latovlevici 

viewscnt
Articole similare