Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cine este cel valoros fotbalist din Liga 1?” Brazilianul Eric a oferit răspunsul pe loc: ”Mi se pare un jucător peste România, peste Liga 1!”

”Cine este cel valoros fotbalist din Liga 1?” Brazilianul Eric a oferit răspunsul pe loc: ”Mi se pare un jucător peste România, peste Liga 1!”

Superliga

Comentarii

Jucătorul străin cu cele mai multe meciuri în Liga 1 a dezvăluit cine este cel mai valoros fotbalist din Liga 1.

Brazilianul este convins că Gigi Becali are în curte un fotbalist pe care ar putea să încaseze milioane. Întrebat cine ar fi cel mai valoros jucător din Liga 1, Eric l-a menţionat pe Darius Olaru fără să ezite şi a precizat că este mult peste nivelul Ligii 1. 

”Nu aş vrea să fiu răutăcios, dar e foarte greu să te uiţi în Liga 1 cu poftă în ziua de azi, să urmăreşti pe cineva. Mie îmi place, nu doar prin faptul că am fost prieteni, mi se pare un jucător peste România, peste Liga 1, Darius Olaru.

Face ambele faze, defensivă şi ofensivă, dă gol, dă pasă. Însă, vorbind de tehnică, Octavian Popescu este un copil care la 1 la 1 mie îmi place foarte mult. Mie îmi place foarte mult de copilul de la Rapid (n.r.: Antonio Sefer)”, a spus Eric, potrivit Looksport.

Darius Olaru a fost transferat de FCSB în 2020 pentru 600.000 de euro, iar fotbalistul a ajuns acum la cota de 4 milioane de euro, potrivit specialiştilor de la Transfermarkt.

Eric, cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1

Brazilianul Eric s-a retras de curând din fotbal din cauza unei accidentări care nu-i dă pace, dar a făcut istorie în Liga 1. A devenit cel mai bun marcator străin din istoria campionatului după ce a jucat la Gaz Metan, Pandurii, Viitorul şi FC Voluntari. În prezent, Eric ocupă prima poziţie în clasamentul celor mai buni marcatori străini din istoria României, cu 66 de goluri marcate în 222 de meciuri jucate.

 

Afla mai multe despre: eric-liga 1-olaru 

viewscnt
Articole similare