Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine este misteriosul om de afaceri care a preluat locul unei echipe de legendă din România. Doar ce a înfiinţat un club direct în Liga 2

Cine este misteriosul om de afaceri care a preluat locul unei echipe de legendă din România. Doar ce a înfiinţat un club direct în Liga 2galerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Un misterios om de afaceri a devenit patron de club în România după ce a înfiinţat o echipă direct în Liga 2. Nuredin Altay are doar 27 de ani, este nepotul unui om de afaceri controversat din Constanţa şi echipa lui, Fotbal Club Marina, a preluat locul Farului în Liga 2.

Ciprian Marica a anunţat că a cedat locul Farului în Liga 2 lui Fotbal Club Marina, un club care a fost înfiinţat în această vară. Echipa ar urma să-şi joace meciurile în Mangalia şi de finanţarea ei se va ocupa Nuredin Altay, un om de afaceri misterios despre care nu se ştiu prea multe lucruri.

În vârstă de 27 de ani, Nuredin Altay este nepotul Nuredin Beinur, un controversat om de afaceri poreclit şi ”Spaima Litoralului”. De altfel, pe 25 iunie, Ciprian Marica a avut o întâlnire cu Nuredin Beinur, cu Nuredin Erchin (fratele lui Beinur şi tatăl lui Altay) şi cu Ianis Zicu.

Cine este Nuredin Altay, misteriosul om de afaceri care a devenit patron de club în România

Într-o postare pe contul său de Facebook, Ciprian Marica a ţinut să-şi informeze suporterii că locul pe care Farul îl avea în Liga 2, rămas liber după fuziunea cu Viitorul, va fi preluat de FC Marina.

”Vă salut, prieteni! Majoritatea celor de aici sunt iubitori ai fotbalului, aşa că fac unele precizări! În liga a doua va activa din noul sezon Fotbal Club Marina! De destinele grupării se va ocupa în totalitate preşedintele Nuredin Altay, un om dedicat, ambiţios”, a anunţat Ciprian Marica, pe contul său de Facebook.

Practic, Farul va fi ”rebotezată” FC Marina, după ce ”marinarii” şi-au cedat către Viitorul numele, marca şi culorile, în procesul de fuziune. Noua echipă, FC Marina, îşi va juca meciurile la Mangalia şi preşedintele ei va fi Nuredin Altay, un om de afaceri despre care suporterii români nu ştiu prea multe lucruri.

În vârstă de 27 de ani, Nuredin Altay a fost mai degrabă vedetă a publicaţiilor mondene din România, după ce, încă de când avea vârsta majoratului, s-a afişat cu mai multe femei cunoscute din ţara noastră. Altay este fiul lui Nuredin Altay - fratele lui Nuredin Beinur, un controversat om de afaceri din Constanţa.

De altfel, Nuredin Beinur, mare pasionat de fotbal, a fost şi în trecut implicat la o echipă din Mangalia, Callatis, care între timp a dispărut. Pe 25 iunie, Nuredin Beinur a publicat pe contul său de Facebook o imagine cu el stând la masă cu Ciprian Marica, Ianis Zicu şi cu Nuredin Erchin - fratele său şi tatăl lui Altay.

”Cu Erchin, Zicu şi Marica la discuţii despre viitorul fotbalului din Mangalia”, a fost mesajul care a însoţit poza postată de Facebook. Se pare că aceştia au discutat atunci despre proiectul prin care fotbalul din Mangalia să revină în prim-plan. Aceştia au ales să denumească noua echipă FC Marina Mangalia şi să-l pună preşedinte pe Nuredin Altay, care are mai multe afaceri pe litoral.

În altă ordinea de idei, FC Marina Mangalia este denumirea pe care Callatis Mangalia a folosit-o în anii '60. 

Cât despre Beinur Nuredin, acesta este un personaj foarte cunoscută în lumea fotbalului din România. Finul lui Nicu Gheară, Beinur Nuredin a legat o relaţie de prieteni inclusiv cu Adi Mutu, care obişnuia să meargă în restaurantele deţinute de acesta pe litoral.

Afla mai multe despre: fc marina 

viewscnt
Articole similare