Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cine i-a vânat? N-am văzut niciun lunetist”. Mircea Rednic o ironizează pe FCSB după victoria cu UTA Arad

”Cine i-a vânat? N-am văzut niciun lunetist”. Mircea Rednic o ironizează pe FCSB după victoria cu UTA Arad

FCSB

Comentarii

Echipa UTA Arad a învins luni, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia FCSB, căreia i-a administrat prima înfrângere din acest sezon. Doi jucători ai bucureştenilor au fost eliminaţi - Pantea şi Coman.

Mircea Rednic, pus pe ironii după UTA - FCSB

Meciul de la Arad a început bine pentru FCSB, care a avut ocazie în minutul 3 şi a deschis scorul prin Florinel Coman în minutul 4. În minutul 9 Olaru a ratat o ocazie uriaşă şi, din acel moment, soarta partidei s-a înclinat în favoarea gazdelor, care au dominat copios liderul din Superligă. Pantea a comis henţ în careu şi arbitrul a acordat un penalti controversat în minutul 13, iar Fabry a transformat în minutul 18, egalând. În minutul 45+4 Alexandru Pantea a primit al doilea galben şi a fost eliminat.

În minutul 60 gazdele au trecut în avantaj, prin golul lui Cooper, iar Chiricheş s-a accidentat şi a fost înlocuit. Dezastrul bucureştenilor a fost completat de cartonaşul roşu primit de Florinel Coman, în minutul 83. FCSB a pierdut cu 1-2 la Arad, dar rămâne pe primul loc în clasament, iar UTA, cu 7 puncte, este pe locul 12.

Mircea Rednic a ironizat-o pe rivala FCSB după ce echipa s-a plâns de arbitraj. 

"Nu ştiu cine i-a vânat. N-am văzut niciun lunetist. Prin Ucraina sunt lunetişti. Aici nu ştiu cine i-a vânat. Ei trebuie să accepte, că ăsta e fotbalul. Au avut un meci mai slab. Nu i-a vânat nimeni! La toate cartonaşe date a avut acoperire. Greşeala lor.

Nu i-a vânat nimeni. În tribune am văzut copii, doamne, oameni în vârstă, n-avea cine să-i împuşte. Poate doar unii jurnalişti care n-au avut acreditare", a spus Mircea Rednic, la conferinţa de presă.

FCSB a pierdut cu 1-2 la Arad, dar rămâne pe primul loc în clasament, iar UTA, cu 7 puncte, este pe locul 12.

Afla mai multe despre: fcsbmircea rednicuta aradpanteacoman 

viewscnt
Articole similare