You are here:

Cine îl va înlocui pe Olaru la FCSB. Helmuth Duckadam a numit jucătorul care poate face uitată plecarea ”perlei” lui Gigi Becali

Cine îl va înlocui pe Olaru la FCSB. Helmuth Duckadam a numit jucătorul care poate face uitată plecarea ”perlei” lui Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Darius Olaru este aproape să plece de la FCSB, iar mutarea s-ar putea realiza chiar înaintea partidei tur cu LASK Linz din play-off-ul Europa League.

După eliminarea din Champions League, Gigi Becali a anunţat că Darius Olaru are şanse mari să plece de la FCSB şi a dezvăluit că îl va lăsa pe jucător să plece în cazul în care va veni o ofertă bună pentru club.

Din sursele GSP, PSV Eindhoven, campioana Ţărilor de Jos, a făcut o ofertă de 5.000.000 de euro pentru jucătorul FCSB-ului.

Darius Olaru, pe picior de plecare. Helmuth Duckadam: ”Şut ar putea să îl înlocuiască”

Helmuth Duckadam, fostul portar de legendă al Stelei, este de părere că Adrian Şut ar putea suplini cu succes o eventuală plecare a lui Darius Olaru. 

În vârstă de 25 de ani, Adrian Şut este cotat de Transfermarkt la 2.700.000 de euro şi a fost unul dintre cei mai constanţi jucători din tabăra roş-albastră în sezonul trecut, cel la finalul căruia FCSB a câştigat titlul.

”(n.r. despre plecarea lui Olaru) Cum este şi pierderea lui Coman. S-a văzut. Coman, care era un lider, trăgea echipa după el. Şi Olaru va fi o pierdere. Sunt alte strategii la FCSB . Cu siguranţă pentru a câştiga campionatul va fi foarte greu.

Nu ştiu dacă poate mai mult. Vom vedea. De aici trebuia să plece la o echipă bună. Trebuia să joace titular la naţionala pentru că aşa putea să ajungă la un fotbal mare.

Cred că următorul jucător care ar putea să-l inlocuiască pe Olaru este Şut. Joaca de ani buni la FCSB. Este un jucător matur”, a spus Helmuth Duckadam. 

 

Afla mai multe despre: fcsbdarius olaru,  

viewscnt
Articole similare