Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine merită să apere poarta României în duelurile cu Israel şi Kosovo: „Şi-a câştigat tricoul de titular!”

Cine merită să apere poarta României în duelurile cu Israel şi Kosovo: „Şi-a câştigat tricoul de titular!”
Comentarii

Florin Prunea ştie cine ar trebui să apere poarta României în posibilele meciuri decisive ale echipei naţionale.

Cine ar merita să apere poarta României în duelurile cu Israel şi Kosovo: „Şi-a câştigat tricoul de titular!”

Fostul goalkeeper e de părere că Horaţiu Moldovan este omul potrivit pentru echipa naţională a României, mai ales că acesta a debutat deja sub comanda lui Edi Iordănescu şi a oferit încredere.

„La portari stăm şi noi bine. Mie mi se pare că şi Târnovanu şi Moldovan sunt în formă foarte bună. Eu cred că va apăra Horaţiu. Ultimele sale evoluţii au fost sigure şi şi-a câştigat pe drept tricoul de titular al naţionalei. 

Trebuie să fie amândoi concentraţi non-stop, pentru că ei sunt la nişte echipe unde nu au foarte multe mingi de apărat. Au una, două-trei maxim pe meci. Atunci astea sunt meciuri periculoase pentru portari. Când îţi pierzi concentrarea, zici că e meci uşor şi te prinde o minge şi greşeşti. Aici cred că au probleme amândoi”, a declarat Florin Prunea, potrivit Fanatik.

Florin Prunea, despre meciul cu Israel

„Suporterii şi toată lumea trebuie să fie alături de naţională, pentru că este un moment crucial pentru fotbalul românesc. Trebuie să îi încurajăm pe băieţi, să fim alături de ei şi sunt convins că putem să câştigăm această partidă”.

Nu va fi uşor, nu e un simplu, e complicat, dacă plecăm doar de la portari. Uitaţi unde joacă! E un schimb de generaţii şi la ei, care a creat o emulaţie în Israel. E periculos când se întâmplă asta. 

În joc până acum nu cred că s-a văzut asta. Până acum cred că am fost peste ei în această campanie. Au şi ei şi problemele lor. Cel puţin pe fază de apărare. Eu sunt convins că vom marca, dar trebuie să nu primim gol. 

E foarte important pentru că întâlnim echipa cu care ne vom bate. Să nu uităm că Elveţia joacă împotriva lui Kosovo, care nu cred că pot scoate ceva de acolo. Sunt scoşi din calcule”, a mai spus Prunea pentru sursa citată.

Afla mai multe despre: echipa nationalaflorin pruneahoratiu moldovan 

viewscnt
Articole similare