Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine!? Numele-surpriză de pe lista de transferuri a lui Erik ten Hag la Manchester United

Cine!? Numele-surpriză de pe lista de transferuri a lui Erik ten Hag la Manchester United

Manchester United

Comentarii

Manchester United este în căutarea unui atancat, un număr 9 veritabil, cu care să-l dubleze pe Rasmus Hojlund (21 de ani), iar Erik ten Hag are un nume-surpriză pe lista de priorităţi. Totuşi, jucătorul are cifre bune până acum, în actuala stagiune.

Pentru a-l dubla pe Hojlund şi pentru că îl va pierde gratis pe Anthony Martial, Manchester United caută un atacant pe care să-l transfere în perioada de mercato din vara lui 2024. Numele de pe lista antrenorului Erik ten Hag au ieşit la iveală.

Erik ten Hag, nume-surpriză pe lista de transferuri: Joshua Zirkzee de la Bologna!

Potrivit jurnalistului Florian Plettenberg, Manchester United este interesată de transferul lui Joshua Zirkzee (22 de ani), crescut de Bayern Munchen şi care în prezent joacă pentru italienii de la Bologna. Olandezul Zirkzee a fost o ţintă şi la începutul lui 2024, însă mutarea nu s-a materializat.

Manchester United continuă să-i monitorizeze prestaţiile lui Zirkzee pentru a lua o hotărâre finală în privinţa transferului său în vară. În afara lui Zirkzee, Manchester United îl mai are pe listă pe francezul Mathys Tel (18 ani), atacant de serviciile căruia este interesată şi Arsenal.

Joshua Zirkzee a marcat de 10 ori şi a livrat şase pase de gol în 27 de meciuri (2183 de minute) în toate competiţiile sezonului la Bologna.

  • 30 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Joshua Zirkzee în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: manchester unitedtransferjoshua zirkzeeerik ten hagatacant 

viewscnt
Articole similare