Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine poate fi succesorul lui Niţă în poarta României? Un fost goalkeeper din Liga 1 dă verdictul: ”Nu ştiu de ce nu e chemat la naţională”

Cine poate fi succesorul lui Niţă în poarta României? Un fost goalkeeper din Liga 1 dă verdictul: ”Nu ştiu de ce nu e chemat la naţională”
Comentarii

Alessandro Caparco a vorbit despre portarii români ce l-au impresionat în ultima vreme şi care ar putea fi variante pentru echipa naţională.

Odată cu retragerea lui Ciprian Tătăruşanu de la echipa naţională, Florin Niţă a devenit titularul incontestabil din poarta României. Meci de meci goalkeeper-ul Spartei i-a salvat pe ”tricolori”, însă acesta nu întinereşte.

La 33 de ani, chiar dacă e portar, Florin Niţă nu va mai putea duce prea mult. Se vorbeşte despre cine i-ar putea lua locul în anii ce vor urma, însă, deocamdată, portarul Spartei are locul asigurat.

În schimb, când Niţă nu va mai juca pentru România, ”tricolorii” vor avea nevoie de o nouă pereche de mâini sigure între buturi. Alessandro Caparco a vorbit despre trei posibile variante.

Italianul a început prin a îşi exprima admiraţia faţă de Florin Niţă şi i-a numit pe Ionuţ Radu, Andrei Vlad şi Horaţiu Moldovan ca portari români de perspectivă şi posibile variante pentru echipa naţională.

Fostul goalkeeper a explicat că nu înţelege lipsa jucătorului Interului de la echipa naţională, deşi a recunoscut că motivul ar putea fi unul necunoscut publicului.

Cine poate fi succesorul lui Florin Niţă în poarta României?

Niţă jos pălăria, mi-a plăcut, de când juca la Chiajna îmi plăcea de Niţă. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu Radu, de la Inter. Nu ştiu de ce nu e chemat la naţională.

Acolo poate că ei ştiu ceva ce noi nu ştim. Şi Vlad îmi place foarte mult ca portar şi eu sunt sigur că Andrei are şanse să devină şi el un portar care poate să plece în străinătate.

La început, când Rapid tot căuta portar, şi eu eram de părere că avea nevoie, dar nu îl aveam urmărit foarte mult.

M-am uitat sezonul ăsta la şase-şapte meciuri tot de la Rapid, în afară de mingile pe care le-a scos, dar şi cum stă în poartă şi atitudinea pe care o are, chiar mi-a plăcut.

Şi cred că Rapid a găsit un portar destul de bun”, a declarat Alessandro Caparco.

Afla mai multe despre: flori niţă 

viewscnt
Articole similare