You are here:

Cine răstoarnă granzii din Premier League?

Cine răstoarnă granzii din Premier League?

Pariuri sportive

Comentarii

Continuă 16-imile Cupei Ligii, a treia competiţie intercluburi din Anglia. De-a lungul anilor, EFL Cup a fost martora unor rivalităţi acerbe, momente dramatice şi surprize istorice.

În această seară, începând cu ora 21:45, sunt programate 4 partide, care pot fi urmărite Live Stream pe site-ul şi în aplicaţia Superbet, unde găseşti Supercote, Superpariuri, dar şi opţiunea BetBuilder. Descoperă oferta completă pentru Cupa Ligii Angliei şi alege-ţi favoritele!

EFL Cup, competiţia surprizelor

Chelsea – Barrow, Manchester City – Watford, Walsall – Leicester şi Wycombe – Aston Villa sunt cele 4 partide care se joacă diseară. 21 de trofee EFL Cup au câştigat împreună echipele angrenate în partidele de astăzi, trupa lui Guardiola fiind a doua în clasamentul all-time, cu 8 succese în palmares.

Cele 4 echipe din Premier League sunt favorite să meargă în optimile de finală, iar acest lucru se reflectă şi în cotele primite de Chelsea, Man. City, Leicester şi Aston Villa. Cupa Ligii Angliei este o competiţie a emoţiilor, a spectacolului, dar poate fi şi una a surprizelor. În cei 64 de ani de existenţă a EFL Cup s-a întâmplat de multe ori ca echipele cotate ca favorite să fie eliminate de cluburi din eşaloane inferioare. Toate aceste lucruri contribuie însă la popularitatea şi suspansul Cupei Ligii. Având în vedere că este al treilea trofeu ca însemnătate în fotbalul englez, EFL Cup este şi o competiţie în care cluburile îşi menajează uneori fotbaliştii importanţi, dând şansa de a evolua unor tineri sau unor jucători mai puţin folosiţi. Această practică este des întâlnită la cluburile din eşaloanele superioare, în EFL Cup debutând de-a lungul timpului fotbalişti care au ajuns adevărate staruri, printre care David Beckham, Cesc Fabregas, Wayne Rooney şi Jermaine Defoe.

Pe de altă parte, lipsa unor vedete de calibru poate să conteze foarte mult în desfăşurarea partidei, iar ambiţia echipelor „mici” de a demonstra că se pot lupta de la egal la egal cu granzii Angliei poate duce la surprize, mai ales când din echipa adversă lipsesc fotbalişti exponenţiali. În această fază a competiţiei, s-a înregistrat deja o surpriză, divizionara secundă Preston eliminând-o pe Fulham la lovituri de departajare.

Meciurile din Cupa Ligii Angliei se trăiesc la intensitate maximă şi în Super Social. Intră şi tu în cea mai mare comunitate de super pariori din România şi inspiră-te din pronosticurile ambasadorilor şi influencerilor Superbet!

Afla mai multe despre: cupa ligii anglieiadvertorialsuperbetmeciuripariuri sportive 

viewscnt
Articole similare