Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine sunt străinii de care CFR trebuie să se teamă în duelul cu Lincoln. Formaţia din Gibraltar are şi un fost jucător din România în lot

Cine sunt străinii de care CFR trebuie să se teamă în duelul cu Lincoln. Formaţia din Gibraltar are şi un fost jucător din România în lotgalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj s-a calificat în turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor, deşi a pierdut manşa retur disputată, marţi, în deplasare, scor 1-2 (0-0, 0-2), după prelungiri, cu Borac Banja Luka.

Chipciu a marcat golul care a dus-o în turul doi pe CFR. Reuşita sa din minutul 118 a anulat speranţele bosniacilor. Din sezonul 2021/2022, golul/golurile marcate în deplasare nu contează mai mult decât cele înscrise pe teren propriu.

În turul al doilea, CFR Cluj va evolua cu Lincoln Red Imps (Gibraltar). Campioana României va juca primul meci în deplasare.

Turul al doilea preliminar va avea loc la 20/21 iulie şi 27/28 iulie.

Trei jucători străini de la Lincoln Red Imps de care CFR trebuie să se teamă

Cu un lot cotat la puţin peste 1 milion de euro, Lincoln Red Imps nu reprezintă un pericol foarte mare pentru CFR Cluj. Dincolo însă de jucătorii autohtoni interesanţi, precum Liam Walker sau Tjay de Barr, formaţia din Gibraltar are trei jucători străini de care CFR trebuie să ţină cont.

Brian Gomez este primul dintre ei. Argentinianul este o nouă achiziţie a lui Lincoln. Are 27 de ani şi evoluează în banda stângă a terenului, devenind cel mai bine cotat jucător din lot (200 de mii de euro). Gomez a început fotbalul la Argentinos Juniors, dar a mai trecut în cariera sa pe la Estudiantes, Brown de Adrogue, San Antonio, Feirense şi Droxa Dramas.

Spaniolul Fernando Carralero a ajuns de asemenea în această vară la Lincoln Red Imps. Are 35 de ani şi joacă în rolul de mijlocaş lateral stânga. În primele sale 10 meciuri pentru Lincoln Red Imps a marcat deja de cinci ori. Este un fost jucător al celor de la FC Botoşani, iar în cariera sa a mai jucat pentru Betis, Sabadell, Alermia, Burgos sau Ejido printre altele.

Nikita Kovalonoks (foto jos) a fost de asemenea achiziţionat în această vară. Atacantul leton măsoară 1.95 m şi este o adevărată forţă a naturii. Primul meci l-a disputat pentru Lincoln în partida cu CS Fola Esch, din turul 1 preliminar al UEFA Champions League din acest sezon. A mai jucat la Skonto Riga, ADO Den Haad, Plauen, Melta sau Dinamo Riga printre altele.

Ianis Hagi şi Rangers au făcut spectacol anul trecut contra lui Lincoln

Rangers s-a impus fără emoţii în partida de pe Victoria Stadium de anul trecut cu Lincoln, scor 5-0. Ianis Hagi a fost titular şi a oferit o pasă de gol pentru echipa lui Gerrard.

Reuşitele lui Rangers au fost semnate de Tavernier, Goldson, Morelos (de două ori) şi Jermaine Defoe. În primul tur din preliminariile UEFA Europa League, Lincoln trecuse tot de o formaţie din Luxemburg, Union Titus, scor 2-0.

Afla mai multe despre: lincoln red impscfr cluj 

viewscnt
Articole similare