Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine va câştiga Balonul de Aur în 2021? El este jucătorul care are cele mai multe şanse

Cine va câştiga Balonul de Aur în 2021? El este jucătorul care are cele mai multe şanse
Comentarii

Balonul de Aur în 2021 | După ce anul trecut nu a fost decernat din cauza pandemiei de coronavirus, anul acesta Balonul de Aur va fi acordat.

Toate competiţiile interne, UEFA Champions League şi Europa League s-au încheiat, iar acum accentul se va pune pe EURO 2020 şi Copa America 2021. Lionel Messi şi Cristinao Ronaldo apar pe lista posibilor câştigători, dar nu sunt favoriţi. Mulţi jucători au avut evoluţii individuale extraordinare, iar ce se va întâmpla în următoarele luni poate decide acest lucru. 

În continuare, vom arunca o privire la primii 5 dintre favoriţi la câştigarea Balonului de Aur. 

Numărul 5: Cristiano Ronaldo. 

Portughezul a avut un sezon individual incredibil, chiar dacă nu a reuşit să o conducă pe Juventus către un trofeu major. Cel mai bun marcator din Serie A ar putea să ducă Portugalia către un nou succes la campionatul European, după cel din 2016. Ronaldo a câştigat Balonul de Aur de 5 ori şi are nevoie de o prestaţie solidă pentru a revendica premiul. 

Numărul 4: Lionel Messi. 

Argentina, alături de Brazilia, sunt favorite pentru a câştiga Copa America 2021. Messi încă nu şi-a reînnoit contractul cu Barcelona şi nu se ştie unde va juca, chiar dacă preşedintele Barcei a declarat că argentinianul va continua pe Camp Nou. 

Numărul 3: Kylian Mbappe.

Francezul va câştiga cu siguranţă Balonul de Aur în viitor. El a avut un sezon bun şi a fost decisiv în meciurile din Champions League contra lui Bayern şi Barcelona. Pentru a câştiga Balonul de Aur, Mbappe va trebui să aibă o campanie bună alături de Franţa şi să fie decisiv. 

Numărul 2: Robert Lewandowski. 

Starul lui Bayern Munchen ar putea sa fie printre favoriţi, dar s-ar putea să coboare în clasament luna viitore. Din păcate pentru el, Polonia nu este printre favorite la câştigarea EURO.

Anul trecut, polonezul ar fi meritat să câştige Balonul de Aur, dar ceremonia a fost anulată din cauza pandemiei de COVID-19. Sezonul trecut el a marcat 41 de goluri în doar 29 de partide din Bundesliga, depăşind recordul lui Gerd Muller. 

Numărul 1: N'golo Kante.

Francezul s-a catapultat în lupta pentru Balonul de Aur, după ce a avut un final exploziv cu Chelsea în Champions League. Francezul ar putea câştiga cel mai important trofeu individual din fotbal, dacă va avea un un traseu bun cu Franţa la Campionatul European din această vară. Calităţile sale, atât în defensivă, cât şi în ofensivă, l-au făcut unul dintre cei mai compleţi jucători din fotbalul mondial. 

Afla mai multe despre: balonul de aur 

viewscnt
Articole similare