You are here:

Cine va fi noul antrenor la FCU Craiova? Adrian Mititelu a făcut anunţul

Cine va fi noul antrenor la FCU Craiova? Adrian Mititelu a făcut anunţul

FCU Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu a vorbit despre actualul antrenor al echipei şi despre viitorul formaţiei sale.

Finanţatorul celor de la FCU Craiova nu a reuşit să se înţeleagă cu Ovidiu Burcă sau Andrei Prepeliţă, pe care i-a dorit la echipa ca antrenor principal.

După demiterea lui Marius Croitoru, se pare ca la FCU încă nu sunt foarte multe variante pentru înlocuirea sa. Interimarul va conduce echipa minim până la partida cu Slatina.

Mititelu spune când va veni un nou tehnician la Craiova

”Probabil noul antrenor va dori să preia echipa după meciul de la Slatina. Probabil, deşi s-ar putea întâmpla şi mai repede, dar să aveţi idee de ce se va întâmpla şi să nu mai începeţi să înjuraţi şi să apară fel şi fel de scenarii în legătură cu această procedură de numire a antrenorului.
 
Deocamdată, Vali David e un tip foarte competent. Să vedem ce antrenori sunt la Liga 2, ce, trebuie să vină Mourinho aici? E un antrenor bun, Vali David şi secunzii lui pot gestiona momentul, e un tip foarte competent. E secund la clubul ăsta de la reînfiinţare. Este un tip care a lucrat cu foarte mulţi antrenori şi care ştie să ţină echipa în mână cel puţin o perioadă scurtă. E şi Florin Costea lângă el, e şi Robert Sălceanu. Avem şi un preparator fizic foarte bun, un băiat tânăr, sper să confirme, dar pare foarte bun, nu mai bag mâna în foc pentru nimeni. Pare că echipa a început să capete vlagă.
 
Asta e cu antrenorul. Răbdare, nu vreau să luăm antrenor şi să plece iar la vară. Am crezut foarte mult în Marius Croitoru, dar nu i-a ieşit, pur şi simplu nu i-a ieşit. Am încercat, am tolerat, am aşteptat, nu i-a ieşit. Chiar am fost foarte optimist cu al doilea mandat, dar nu i-a ieşit”, a spus Adrian Mititelu în cadrul unei conferinţe de presă.
 

Afla mai multe despre: adrian mititelufcu craiovavali david 

viewscnt
Articole similare