Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciobotariu i-a pus gând rău FCSB-ului după calificarea în finala Cupei: "Vrem să scoatem un rezultat bun". Ce a spus despre meci

Ciobotariu i-a pus gând rău FCSB-ului după calificarea în finala Cupei: "Vrem să scoatem un rezultat bun". Ce a spus despre meci

FC Voluntari

Comentarii

Liviu Ciobotariu, antrenorul FC Voluntari, a reacţionat la finalul meciului câştigat împotriva lui FC Argeş (1-0, în returul semifinalelor Cupei României, care a peceptluit calificarea în finală.

Ciobotariu i-a pus gând rău FCSB-ului după calificarea în finala Cupei: "Vrem să scoatem un rezultat bun". Ce a spus despre meci

FC Voluntari a învins pe FC Argeş, 1-0 în Trivale, şi s-a calificat în finala Cupei României cu scorul de 3-0 la general.

La finalul partidei, Liviu Ciobotariu a reacţionat la flash-interviu şi şi-a felicitat jucătorii pentru performanţă, apoi a anunţat că vrea să scoată un rezultat bun.

"Sunt bucuros pentru performanţa obţinută, a fost o misiune îndeplinită, am venit să ne calificăm. Am cedat iniţiativa, ne-am apărat foarte bine. Am făcut un joc bun. Îmi felicit jucătorii, au crezut în această calificare, ne-am dorit foarte mult.

Mihai este un portar de mare perspectivă, e specialist în penalty-uri. A fost într-o formă foarte bună.

Trebuie să ne pregătim pentru următorul joc, cu FCSB. Vreau să arătăm bine, să facem un joc bun şi să scoatem un rezultat bun.

Cred că va fi multă lume la stadion. Vrem să facem un joc bun", a spus Liviu Ciobotariu, la Orange Sport

FC Voluntari, prima finalistă a Cupei României

FC Voluntari s-a calificat pentru a doua oară în finala Cupei României, după ce a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa FC Argeş, în manşa a doua a semifinalelor. În tur, echipa ilfoveană a câştigat, pe teren propriu, cu 2-0. A marcat Achim '85 (penalti). Boldor (FC Argeş) a fost eliminat la faza loviturii de la 11 metri.

În minutul 33, Marcelo Lopes şi Joao Miguel s-au ciocnit în timp ce urmăreau un balon. Pe teren au intrat două ambulanţe, dar nu a fost nevoie de o intervenţie de urgenţă. Lopes a continuat jocul, iar Joao Miguel, lovit la genunchi, a fost înlocuit de Boldor.

După un duel în careu între Ciobotariu şi Cristian Dumitru, arbitrul Adrian Cojocaru a dicatat penalti, dar Mihai Popa a apărat lovitura de la 11 metri executată de Ionuţ Şerban.

Cojocaru a dictat din nou penalti, după ce Helder Tavares, scăpat pe contratac, a fost faultat de Deian Boldor. Lovitura de la 11 metri a fost transformată cu siguranţă de Achim, în minutul 85.

Boldor a fost eliminat pentru intervenţia sa de ultim apărător.

De asemenea, Vadim Raţă (FC Voluntari) a primit al doilea cartonaş galben când se afla pe banca de rezerve şi a fost şi el eliminat.

FC Voluntari a câştigat Cupa României în 2017.

Au evoluat echipele:

FC Argeş: Greab - Tofan, Joao Miguel (Boldor '37), Turda, Latovlevici - Meza Colli (Palici '74), Rainov (Dumitraşcu '74) - Ganea, I. Şerban, Tănase (Fatai '75) - Cr. Dumitru. Antrenor Andrei Prepeliţă;

FC Voluntari: Popa - Ricardinho, Ciobotariu (Achim '80), Armaş, Tamaş, Briceag (Al. Vlad '80) - Droppa, Raţă (Meleke '62) - M. Lopes, Nemec (L. Fulop '77), I. Gheorghe (Tavares '62). Antrenor Liviu Ciobotariu.

Cartonaşe galbene: Dumitraşcu '90 / Vadim Raţă '4, '87 (aflat pe banca de rezerve), Fulop '81, Droppa '90.

Cartonaşe roşii: Boldor '84 / Vadim Raţă '87.

Arbitri: Adrian Cojocaru - Marius Marica şi Ciprian Danşa - Florin Andrei;

Observatori: Andrei Ioniţă, Mihai Andrieş.

În al doilea meci din returul semifinalelor se vor întâlni, joi, de la ora 19.30, Universitatea Craiova şi Sepsi, după ce în tur echipa din Sfântu Gheorghe s-a impus, în prima manşă, pe teren propriu, cu 2-1.

Finala Cupei României este programată la 19 mai, pe Stadionul Rapid.

Afla mai multe despre: liviu ciobotariufc voluntarimecicalificarecupa romanieifinala 

viewscnt
Articole similare