Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciobotariu vrea să câştige Supercupa României cu Sepsi: ”Suntem motivaţi, vrem să realizăm primul obiectiv”

Ciobotariu vrea să câştige Supercupa României cu Sepsi: ”Suntem motivaţi, vrem să realizăm primul obiectiv”
Comentarii

Tehnicianul echipei Sepsi OSK, Liviu Ciobotariu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa este pregătită pentru meciul de Supercupă cu Farul Constanţa, el precizând că în joc este “o miză uriaşă”.

Sâmbătă, de la ora 20:00, pe stadionul “Ilie Oană” din Ploieşti se va desfăşura Supercupa României 2023, partidă care aduce faţă în faţă Farul Constanţa şi Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

“Este primul meci oficial al nostru după un stagiu de pregătire în care am mai jucat trei partide amicale. De data asta este un joc cu o miză uriaşă. Jucăm cu trofeul pe masă. Este clar că ne dorim foarte mult să începem cu dreptul, să ne realizăm primul obiectiv propus, câştigarea Supercupei României. Farul este o echipă cu jucători de calitate, cu un antrenor foarte bun, dar suntem motivaţi, ne dorim foarte mult să câştigăm trofeul”, a spus Ciobotariu.

El a precizat că şi-ar fi dorit o perioadă mai lungă de pregătire, însă a avut şansa unei echipe omogene. “Echipa se cunoaşte. Un joc cu miză uriaaşă pentru ambele formaţii. Suntem pregătiţi, suntem motivaţi şi aşteptăm cu nerăbdare meciul de mâine. Nu există nicio presiune din partea mea, pentru că mă bazez pe echipă, am jucători de calitate, ne-am pregătit foarte bine. Examenul oficial este mâine de la ora 20.00”, a afirmat el.

Fotbalistul Roland Niczuly este de părere că omogenitatea va fi avantajul echippei Sepsi la Supercupă. “Mâine este un nou început pentru noi, cu Mister. Nu cred că trebuia o perioadă mai lungă, sunt foarte mulţumit, suntem omogeni şi cred că acest lucru o să fie în avantajul nostru. Cei de la Farul ştiu că au fost mulţi la echipele naţionale. Noi mâine vom arăta bine pe teren, suntem pregătiţi cu toţii.  Toată echipa Farul poate să ne pună probleme. Trebuie să ne pregătim pentru fiecare jucător în parte”.

Afla mai multe despre: liviu ciobotariusepsisupercupa românieifarul 

viewscnt
Articole similare