Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Deac a dorit să lămurească un aspect sensibil legat de CFR Cluj! A anunţat ce se va întâmpla din sezonul următor

Ciprian Deac a dorit să lămurească un aspect sensibil legat de CFR Cluj! A anunţat ce se va întâmpla din sezonul următor

CFR Cluj

Comentarii

Unul dintre liderii lui CFR Cluj, Ciprian Deac, a luat cuvântul după ce echipa din Gruia a cucerit titlul şi în sezonul 2021-2022.

Ciprian Deac, după ce a cucerit încă un titlu în Liga 1

Ciprian Deac a cucerit şapte titluri de campion cu CFR Cluj din totalul de opt pe care le deţine clubul din Gruia, iar duminică seara, imediat după partida cu Universitatea Craiova, a dorit să lămurească un aspect sensibil. 

Cu datorii mari declarate de 27 de milioane de euro, CFR Cluj are de tras în cupele europene, pentru a acoperi din suma datorită. Iar Ciprian Deac a luat cuvântul şi a susţinut că în Gruia se vor investi şi mai mulţi bani, din informaţiile pe care le are, în ciuda datoriilor pe care le au acţionarii Nelu Varga şi Ştefan Gadola. 

"Am demonstrat, încă o dată, că suntem o echipă adevărată, care ştim să jucăm meciurile decisive. E adevărat că în ultimele săptămâni nu s-au spus lucruri frumoase despre noi, pe bună dreptate. Am arătat o scădere de formă în meciurile decisive, mă refer la cele cu Craiova şi FCSB, dar după cum aţi văzut şi în seara asta, ştim să jucăm când e trofeul pe masă.  

De când au venit noii patroni, se tot vorbeşte... Dacă nu luăm campionatul, faliment. Nu vă mai gândiţi, că nu e chiar aşa. Din ce ştiu eu, în următorii ani se vor investi mult mai mulţi bani şi cred că vom fi o echipă mult mai puternică decât am arătat-o în anii trecuţi", a declarat Ciprian Deac. 

CFR Cluj a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa Universitatea Craiova, în penultima etapă a play-off-ului Ligii 1, şi a câştigat al cincilea titlu consecutiv de campioană a României, al optulea din istoria sa. 

Cu o etapă înainte de finalul sezonului, clujenii au 57 de puncte, în timp ce a doua clasată, FCSB, care a înregistrat sâmbătă o remiză, are 53 de puncte.

 

Afla mai multe despre: cfr clujciprian deac 

viewscnt
Articole similare