Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Deac a reacţionat, după ce tatăl său a lansat săgeţi către Andrea Mandorlini. ”Sunt foarte supărat. Pe de-o parte îl înţeleg”

Ciprian Deac a reacţionat, după ce tatăl său a lansat săgeţi către Andrea Mandorlini. ”Sunt foarte supărat. Pe de-o parte îl înţeleg”

Superliga

Comentarii

Ciprian Deac a dorit să transmită un mesaj, ca urmare a interviului în care tatăl său l-a criticat pe Andrea Mandorlini. Ioan Deac s-a declarat nemulţumit de faptul că fiul său a pierdut contactul cu primul 11 al fostei campioane şi l-a acuzat pe antrenorul italian că nu îl foloseşte în mod intenţionat pe Deac, pentru a face loc jucătorilor aduşi de el în această vară.

Declaraţia tatălui l-a deranjat pe Deac. ”Trebuia să vorbească cu mine. Nu am dormit”

 ”Chiar de când am văzut că a apărut acel articol mi-am dorit foarte mult să clarific situaţia şi să spun că nu îmi convine, nu îmi face cinste şi sunt foarte supărat de cele apărute. Îmi pare rău că au apărut asemenea lucruri. Voiam să-mi cer scuze de cele întâmplate.

Îl înţeleg şi pe tatăl meu pentru că e subiectiv şi fiecare tată de fotbalist îşi doreşte ca fiul să joace cât mai mult, dar nu pot să accept asemenea lucruri. Dacă avea ceva de zis trebuia să vorbească cu mine, nu cu presa. Sunt un tip care nu m-am băgat în niciun conflict şi nu îmi place scandalul Am aproape 40 de ani şi nu am nevoie de nimeni să vorbească în numele meu. Azi noapte nu am reuşit să adorm pentru că m-a afectat foarte mult”, a spus Ciprian Deac.

”Suntem în continuare uniţi. Nu ne-a afectat vestiarul”

 ”Vreau să lămuresc această situaţie şi să spun că nu ne-a afectat vestiarul. Suntem în continuare uniţi şi toţi băieţii sunt concentraţi la jocurile care urmează. Am vorbit şi cu antrenorul pentru că era normal. Îl înţeleg perfect şi pe dânsul, dar cred că cel mai rău din această poveste eu am ieşit pentru că am aproape 40 de ani şi nu am nevoie de avocaţi sau de nimeni să vorbească în numele meu. Am fost surprins, nu ştiam de acest articol şi îmi pare rău că s-a ajuns aici şi nu mă reprezintă asemenea lucruri.

Am muncit de mic să îmi fac un nume, să ajung la o echipă bună, să fac performanţă şi să se vorbească lucruri bune. Sunt supărat şi chiar azi noapte nu am reuşit să adorm pentru că m-a afectat foarte mult”, a adăugat jucătorul CFR-ului.

În ultimele patru meciuri de campionat, Deac a bifat doar patru meciuri, niciunul din postura de titular şi a adunat 38 de minute. În acet sezon a marcat un gol şi a dat o pasă decisivă în 10 jocuri.

Afla mai multe despre: superligăcfr clujciprian deac 

viewscnt
Articole similare