Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Deac, atac la Andrea Mandorlini după Petrolul - CFR 1-2: „Am fost 'viu' şi înainte, dar trebuia să mă vadă cineva!”

Ciprian Deac, atac la Andrea Mandorlini după Petrolul - CFR 1-2: „Am fost 'viu' şi înainte, dar trebuia să mă vadă cineva!”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj s-a impus pe terenul celor de la Petrolul Ploieşti, scor 2-1.

Reacţia lui Ciprian Deac după ce a fost eroul CFR-ului în duelul cu Petrolul

Ciprian Deac a înscris golul victoriei în minutul 90+4, fiind din nou decisiv pentru ardeleni. La finalul meciului a ţinut să trimită din nou câteva „săgeţi” spre fostul antrenorul al CFR-ului, Andrea Mandorlini.

„A fost un final nebun. Puteau să câştige şi ei. Chiar vorbeam la pauză că putem reveni. Aveam speranţe. Eu am fost 'viu' şi înainte, dar trebuia să mă vadă cineva! M-am pregătit pentru că fotbalul te răsplăteşte. Dumnezeu îţi dă. Am crezut mereu în mine. Mă bucur că am dat dovadă de caracter. Am fost o echipă matură, care ştie ce vrea. S-a schimbat sistemul.

Şi cu domnul Mandorlini ne-am creat ocazii, dar nu am reuşit să câştigăm. Am avut şi ghinion, dar e bine că s-a întors acum. Nu ştiu dacă a fost fault sau nu la gol. Presiune simt din 2005. Îşi propune mereu să câştige trofee. E o diferenţă destul de mare între noi şi primul loc. Dar ne-am revenit. Ne bucurăm de această victorie. Ne dau încredere pentru viitor!”, a declarat Ciprian Deac, la finalul meciului. 

Reacţia lui Adrian Mutu după victoria cu Petrolul Ploieşti

„Victoria e victorie! Ştiu cum e şi să pierzi în ultima secundă. Mi s-a întâmplat nu de mult. E o bucurie când întorci rezultatul. E victoria băieţilor pentru că au crezut în ea şi au avut o atitudine bună. Le-am spus să nu renunţe până în ultima secundă, că abia atunci se încheie meciul. Chiar dacă n-am făcut un meci bun per ansamblu, ştiam că Petrolul e o echipă care se apără foarte bine.

Am crezut până la sfârşit şi avem cele 3 puncte, ăsta e lucrul cel mai important. Trebuie în unele momente să fim mai atenţi când echipa adversă ne-a prins pe contraatac. Am reuşit totuşi de cele mai multe ori să rupem contraatacurile adverse. Suntem o echipă mare!

Cristi Manea eu sper să rămână, dar dacă se adeveresc zvonurile despre el, atunci va pleca la mai bine. Nu ne vom opune. Meciul cu Rapid va fi unul special, interesant”, a declarat Adrian Mutu la finalul meciului.

Afla mai multe despre: ciprian deaccfr clujsuperliga 

viewscnt
Articole similare