Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Deac, discurs manifest după ce a marcat un gol de poveste în partida cu Voluntari! ”E bine că ne-au lăsat şi cu şapte puncte, sper să nu le înjumătăţească şi pe astea!”

Ciprian Deac, discurs manifest după ce a marcat un gol de poveste în partida cu Voluntari! ”E bine că ne-au lăsat şi cu şapte puncte, sper să nu le înjumătăţească şi pe astea!”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (0-0), echipa FC Voluntari, într-un meci din prima etapă a play-off-ului Ligii 1.

La intrarea în play-off, punctele au fost înjumătăţite, iar Ciprian Deac şi-a strigat nemulţumirea faţă de această regulă impusă în campionatul românesc. El a scos în evidenţă faptul că CFR ar fi fost mult mai linştită dacă avea în continuare avansul de 14 puncte faţă de FCSB. 

”E bine că ne-au lăsat şi cu şapte puncte, sper să nu le înjumătăţească şi pe astea!”

”E important că am câştigat. A fost un meci greu. De când sunt eu aici, de 15-16 ani, nu am văzut acest teren să arate mai rău de atât. Cel mai mare adversar al nostru este terenul. Cred că după ce au reuşit şi ei să marcheze am căzut puţin, şi doar o execuţie putea debloca acest meci.

Am avut puţine spaţii, cei de la Voluntari s-au apărat foarte bine. Sincer, eu unul nu am mai crezut că putem câştiga la 1-1. Eu cred că dacă rămâneam cu 14 puncte, era mult mai confortabil. E bine că ne-au lăsat şi cu şapte, sper să nu le înjumătăţească şi pe astea. Am muncit un campionat întreg şi toată seriozitatea şi munca se pot şterge foarte repede. Acum se joacă pe trei puncte şi în sezonul regulat pe un punct şi jumătate”, a spus Deac, la finalul meciului.

Clasament: 1. CFR Cluj – 41 de puncte, 2. FCSB – 31, 3. Universitatea Craiova – 30, 4. Farul Constanţa – 24, 5. FC Voluntari – 24, 6. FC Argeş – 24.

Afla mai multe despre: cfr-ciprian deac-voluntari 

viewscnt
Articole similare