Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Deac explică succesul CFR-ului: „Vorbim puţin şi facem multe. Locul doi nu există!”. + Portretul lui Edi Iordănescu

Ciprian Deac explică succesul CFR-ului: „Vorbim puţin şi facem multe. Locul doi nu există!”. + Portretul lui Edi Iordănescu

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a cucerit pentru a 4-a oară consecutiv titlu de campioană în Liga 1.

Ciprian Deac explică succesul CFR-ului: „Vorbim puţin şi facem mult. Locul doi nu există!”. + Portretul lui Edi Iordănescu

Ciprian Deac, golgheterul clujenilor, a vorbit despre actualul sezon şi a mărturisit unde s-a făcut diferenţa în lupta la titlu.

La 35 de ani, Deac are 13 trofee trecute în CV.

„Sincer, m-am bucurat la acest titlu, ca si cum ar fi fost primul. Pentru că am muncit din greu un an şi când iei campionatul ai satisfacţia asta imensă că nu a fost degeaba. Aici chiar se munceşte, fiecare ştie ce are de făcut, de la femeia de serviciu până la ultimul om din club. Pentru că la noi, la CFR, să ratezi titlul e un eşec imens. Aşa am fost învăţaţi aici, că locul doi nu există!

pentru mine, cel mai greu campionat a fost cel de anul trecut. Ne-a lovit atunci pandemia, pe final de sezon. A fost extrem de greu, rămăseserăm puţini, eram decimaţi, nu aveam soluţii.

Şi totuşi, am câştigat finala aceea de la Craiova, împotriva unei echipe foarte bune. Eu aşa am simţit. Acum, FCSB s-a încurcat de multe ori. Puteam să câştigăm campionatul şi mai repede. Dar nici noi n-am mai fost ca anul trecut, am avut şi noi destule sincope”
, a declarat Ciprian Deac, unul dintre cei mai importanţi jucători de la CFR, într-un interviu acordat pentru gsp.ro.

Portretul lui Edi Iordănescu:

„Eu sper că rămâne! E un început şi pentru Mister, cu acest prim campionat câştigat. Eu îi prevăd un viitor foarte bun ca antrenor, e tânăr, e genul care studiază mult, vine cu metode, cu idei foarte noi. Aşa că sper să continuam împreună”, a conchis jucătorul experimentat.

Pentru prima dată, o echipă care nu a câştigat sezonul regular s-a impus la finalul campionatului. Graţie celor 7 titluri, Clujul devine al 3-lea oraş ca număr de trofee, depăşind Arad. Primele două locuri sunt Bucureşti - 62, Timişoara 10.

Programul ultimei etape din play-off-ul Ligii 1. Când se joacă derby-ul FCSB - CFR Cluj. Toate meciurile, pe Telekom Sport

Afla mai multe despre: ciprian deaccfr clujcampioana romanieiedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare