Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Marica a comis-o şi el. Fostul atacant a rămas fără permis de conducere şi a primit şi o amendă

Ciprian Marica a comis-o şi el. Fostul atacant a rămas fără permis de conducere şi a primit şi o amendă

Fotbal

Comentarii

Ciprian Marica a rămas fără permis de conducere pentru următoarele 30 de zile.

Fostul mare atacant a fost surprins trecând pe culoarea roşie a semaforului, în Bucureşti, într-o intersecţie din Sectorul 1. În urma verificărilor efectuate de poliţişti, aceştia au descoperit că Ciprian Marica nu avea nici actele necesare în posesia sa.

Astfel, actualul acţionar al Farului Constanţa s-a ales cu permisul suspendat pentru o perioadă de 30 de zile şi cu o amendă de 1450 lei.

"La data de 08 octombrie a.c., în jurul orei 10.50, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza Sectorului 1, au oprit un conducător auto în vârstă de 38 de ani, care nu a respectat semnificaţia culorii roşii a semaforului electric şi nu avea asupra sa documentele prevăzute de legislaţia în vigoare.

În acest context, persoana în cauză a fost sancţionată cu amendă contravenţională în valoare de 1450 lei, iar ca măsură complementară a fost dispusă suspendarea exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 30 de zile" , se arată în comunicatul Poliţiei.

Ciprian Marica a rămas fără permis chiar în ziua în care Dănuţ Lupu este aşteptat în România pentru a se preda autorităţilor, după ce a fost condamnat la închisoare cu executare pentru şapte luni şi zece zile, după ce a condus în mai multe rânduri fără permis.

Dănuţ Lupu, condamnat la închisoare cu executare

Fostul fotbalist Dănuţ Lupu a fost condamnat definitiv, luni, de Curtea de Apel Bucureşti la 7 luni şi 10 zile de închisoare cu executare, după ce a fost prins conducând fără permis.

Curtea de Apel Bucureşti i-a respins apelul fostului fotbalist şi a menţinut decizia de condamnare aplicată în luna februarie de Judecătoria Cornetu.

Dănuţ Lupu a rămas fără carnet de conducere în aprilie 2001, când a fost prins băut la volan. A încercat în mai multe rânduri să redobândească permisul de conducere, dar fără succes.

Ulterior, a fost prins de mai multe ori conducând fără permis, ultima dată în iunie 2022, când a fost oprit de o brigadă a Poliţiei Rutiere, care i-a întocmit dosar penal, fiind apoi trimis în judecată.

În februarie 2023, Judecătoria Cornetu l-a condamnat la 7 luni şi 10 zile de închisoare cu executare, având în vedere că el mai avea o condamnare anterioară de 6 luni cu suspendare, primită în iulie 2020 la Curtea de Apel Galaţi, tot pentru conducere pe drumurile publice fără permis.

Afla mai multe despre: marica 

viewscnt
Articole similare