Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Marica a ironizat un fotbalist de la FCSB: ”Portarul centrează mai bine decât el!”

Ciprian Marica a ironizat un fotbalist de la FCSB: ”Portarul centrează mai bine decât el!”

FCSB

Comentarii

Ciprian Marica a glumit pe seama lui Valentin Creţu, fundaşul celor de la FCSB.

Vali Creţu a fost deseori blamat pentru calitatea centrărilor sale. El evoluează pe un post preponderent defensiv, dar unde sunt necesare şi abilităţile ofensive, de cele mai multe ori, jucătorul FCSB-ului a rămas ”corigent”.

Una dintre cerinţele poziţiei de fundaş dreapta, mai ales în fotbalul modern, este calitatea centrărilor în careul advers.

Deşi este în fişa postului pe care îl ocupă la FCSB, Vali Creţu a lăsat de dorit în ceea ce priveşte centrările pe care le dă colegilor săi din atac la acţiunile ofensive ale roş-albaştrilor.

Mirko Pigliacellia a plecat de la Craiova, după 4 ani în Bănie. Italianul a ajuns la Palermo, iar Ciprian Marica a declarat că el a remarcat de ceva timp că portarul avea un joc de picior bun. 

El a scos calitatea fostului jucător din Bănie în evidenţă cu o glumă la adresa lui Valentin Creţu de la FCSB. 

”Portarul centrează mai bine decât el!”

”Pigliacelli a făcut o treabă bună şi cât a fost la noi. Era un portar sigur, bun, cu joc de picior bun. Ai putea spune că centrează mai bine decât Creţu, acum făcând o glumă.

Avea un joc de picior şi e un atu fantastic, mai ales pentru echipele care am văzut că angrenează mult portarul în jocul colectiv. Atunci ai nevoie de un astfel de portar”, a spus Marica, potrivit sport.ro.

Din 2019 la FCSB, Vali Creţu a reuşit doar 7 pase decisive.

Afla mai multe despre: fcsb-valentin creţu-ciprian marica 

viewscnt
Articole similare