Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Marica a lăudat un rival din Superligă: „E momentul să plece şi el în străinătate!”

Ciprian Marica a lăudat un rival din Superligă: „E momentul să plece şi el în străinătate!”

FCSB

Comentarii

Ciprian Marica a avut doar cuvinte de laudă pentru Florinel Coman, starul celor de la FCSB.

Ciprian Marica consideră că rivalul din Superligă merită un transfer important

Oficialul celor de la Farul Constanţa a recunoscut că îl admiră pe Florinel Coman pentru maturitatea sa şi consideră că e momentul oportun pentru ca extrema FCSB-ului să plece într-un campionat puternic din Vest. Mai mult decât atât, fostul atacant al naţionalei susţine că Germania ar fi o destinaţie potrivită pentru Coman.

„E un jucător care a ajuns la o maturitate şi îmi place cum a crescut. Eu cred că e momentul pentru Florinel Coman să facă pasul în străinătate, fie că e Germania sau alt campionat. Importantă e suma de transfer, contează mult pe câţi bani te duci acolo şi cum eşti privit. Florinel Coman a crescut frumos şi atitudinea lui e foarte bună, aşa că e momentul”, a spus Ciprian Marica, potrivit as.ro.

  • 5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Florinel Coman, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Dumitru Dragomir, convins de starul de la FCSB: „Becali ia 10 milioane pe el! Barcelona nu are jucător de nivelul lui”

Dumitru Dragomir l-a scos în evidenţă încă o dată pe Florinel Coman, starul de la FCSB.

Fostul şef de la LPF este sigur că extrema FCSB-ului va pleca pe o sumă uriaşă în străinătate. Dragomir se aşteapta ca Gigi Becali să încaseze 10 milioane de euro pentru transferul lui Florinel Coman, fotbalist despre care mai spune că ar putea evolua fără probleme la echipe precum Barcelona, Juventus sau Inter.

„E cel mai bun fotbalist din România. Clar! 10.000.000 de euro ia pe el, fac pariu pe cât vreţi, fără probleme. Pentru că are o pregătire… Aţi văzut, a intrat într-o contră cu portarul. S-a ridicat imediat.

Înseamnă că a lucrat la sală nemaipomenit pentru forţă. Îţi dai seama ce bine e pregătit. De talia lui nu prea avem fotbalişti.

De la Mutu n-am prea avut. Are forţă, are viteză, are inteligenţă de joc. Eu spun că şi în Spania şi în Italia joacă titular la toate echipele. Dacă se duce la Real Madrid nu poate că e unul în stânga mai tare şi mai fiţos decât el, Vini.

Dar Barcelona nu are ca el. Jur că nu are ca el. Inter Milano, Juventus, nu au jucător de talia lui Florinel Coman”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

 

Afla mai multe despre: ciprian maricaflorinel comanfcsbtransfer 

viewscnt
Articole similare