Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Marica a mărturisit de ce a decis să ”trădeze” şi a semnat cu FCSB în urmă cu 6 ani şi jumătate: ”Am avut uşa închisă la echipa mea de suflet!”

Ciprian Marica a mărturisit de ce a decis să ”trădeze” şi a semnat cu FCSB în urmă cu 6 ani şi jumătate: ”Am avut uşa închisă la echipa mea de suflet!”

Fotbal intern

Comentarii

Ciprian Marica a dezvăluit de ce a ales să semneze cu FCSB în urmă cu 6 ani şi jumătate.

În ianuarie 2016, Marica a decis să semneze cu FCSB, echipa fiind rivala lui Dinamo, clubul unde atacantul a început fotbalul.

La mulţi ani de la momentul când fostul internaţional a fost pus la zid de fanii din Ştefan cel Mare pentru alegerea făcută, Marica a făcut mai multe dezvăluiri. 

El susţine că a dorit să se întoarcă la echipa lui de suflet (n.r. Dinamo), dar a avut uşa închisă, aşa că a trebuit să aleagă cea mai bună variantă pentru cariera lui. 

”Am avut uşa închisă la echipa mea de suflet!”

”De multe ori se întâmplă sentimental cu profesional să nu meargă în aceeaşi direcţie. Lucrul ăsta s-a întâmplat la mine. Am avut uşa închisă la echipa mea de suflet (n.r. Dinamo) şi atunci a trebuit să mă orientez profesional spre cea mai bună variantă (n.r. FCSB). La momentul respectiv, era cea mai bună oportunitate pentru a da o şansă carierei mele.

A fost o decizie pe care nu am cum să o regret pentru că la momentul respectiv era singura. Da, am fost dezamăgit (n.r. că nu a ajuns la Dinamo).

Totodată, eram conştient că sunt alţi oameni. Alţi oameni care nu mai pun preţ pe trecut, pe oamenii care au fost la club, pe cei care şi-au dus aportul sub o formă sau alta.

Valorile nu prea mai contează. Nu că aş fi fost eu o valoare, dar am fost un tânăr jucător care, pe lângă golurile marcate la Dinamo, a adus o sumă importantă la club. Aş fi vrut să mă întorc pe finalul carierei la Dinamo, dar asta e viaţa”, a spus Ciprian Marica, potrivit Sport.ro.

La 6 luni după ce a semnat cu FCSB, Marica a plecat de la echipa lui Becali. La câteva luni distanţă, atacantul a agăţat ghetele în cui. 

Afla mai multe despre: fcsb-marica-dinamo 

viewscnt
Articole similare