You are here:

Ciprian Marica, dezamăgit de un tricolor: ”O să dau nume! N-a fost în joc”

Ciprian Marica, dezamăgit de un tricolor: ”O să dau nume! N-a fost în joc”

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul Edward Iordănescu a declarat, sâmbătă seară, că este mulţumit de evoluţia tricolorilor la meciul cu Belgia, subliniind că aceştia au dat tot ce au putut.

Ciprian Marica, concluzii după Belgia - România 

Reprezentativa României a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 2-0, de selecţionata Belgiei, într-un meci disputat la Koln, în etapa a doua a grupei E de la Euro 2024. Ca urmare a acestui rezultat, calificarea în optimile de finală se va decide în ultima etapă a grupelor. România este lider în clasamentul grupei, dar toate cele patru echipe au câte trei puncte.

Ciprian Marica a vorbit despre meciul tricolorilor şi a dezvăluit jucătorul de care este dezamăgit.

”O să spun de ce a pierdut România acest meci şi o să dau şi nume.

Bancu n-a fost în joc în primele 30 de minute. Doku a câştigat meciul în bandă, a dominat acolo. Apoi, noi am avut ocazie prin Drăguşin, dar fotbalul e pe goluri.

N-a fost ziua noastră, dar băieţii s-au dăruit. Apoi, a mai fost ocazia lui Mihăilă, din minutul 47, Man care a scăpat singur cu portarul şi a ratat. Alibec a scăpat singur cu portarul şi a ratat. Am avut patru ocazii clare, dar nu am avut eficienţă.

În schimb, ei ne-au executat când au avut şansa. Asta este diferenţa dintre meciul nostru cu Ucraina şi cel de acum”, a spus Marica, la Pro TV.

În grupa E toate echipele au câte trei puncte, iar România conduce, cu golaveraj 3-2. Ultima etapă a grupelor a devenit astfel decisivă. România are nevoie de victorie sau de egal cu Slovacia, partidă care se va disputa miercuri, la Frankfurt.

Afla mai multe despre: maricabancuromânia 

viewscnt
Articole similare