Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Marica e în război cu autorităţile din România: "Am înstrăinat pământul, apa, gazele, tot ce se putea! Vom înstrăina şi aerul"

Ciprian Marica e în război cu autorităţile din România: "Am înstrăinat pământul, apa, gazele, tot ce se putea! Vom înstrăina şi aerul"

Fotbal

Comentarii

Ciprian Marica a reacţionat dur după ce Guvernul de la Budapesta le susţine financiar pe Sepsi Sf. Gheorghe şi Csikszereda Miercurea Ciuc cu câte 3,2 milioane de euro.

 "Iată că ungurii pot să facă la ei şi să facă şi la noi. Un guvern străin îşi creşte fotbaliştii în inima României! Bravo lor! Noi am pustiit tot! Am distrus cluburi, branduri, baze sportive, terenuri, stadioane, săli! Aproape că am ras de pe suprafaţa ţării urmele unui fenomen social, de la bază la vârf! Străinii construiesc însă la noi în ţară. Fac baze sportive, educaţie sportivă, vor creşte la noi fotbalişti pentru ţările lor! Am înstrăinat pământul, apa, gazele, tot ce se putea! Vom înstrăina şi aerul. Încă o dată felicitări guvernului maghiar pentru sprijinul acordat sportului", a scris Marica. 

Şi Mirel Rădoi a comentat situaţia: "Să nu cumva să ne trezim că Guvernul României va sponsoriza două echipe din Ungaria că atunci o să avem o problemă! E un lucru îmbucurător că Guvernul Ungariei a ajuns să investească la două echipe, una dintre ele şi-a propus ca obiectiv play-off-ul, cred că e o palmă dată Guvernului României. M-aş bucura, ca şi ceilalţi oameni de sport, ca Guvernul să ajute mai mult sportul pentru că vedem că în ultimii ani doar prin performanţele sportive mai reuşim să scoatem capul cât de cât"

Afla mai multe despre: maricaradoiungariaromaniasepsiscandalbaniprobleme 

viewscnt
Articole similare