Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Marica îl distruge pe Răzvan Burleanu după ce România a retrogradat: ”Mai era puţin şi se ducea şi la femeia de serviciu s-o întrebe dacă vrea să fie antrenor la echipa naţională!

Ciprian Marica îl distruge pe Răzvan Burleanu după ce România a retrogradat: ”Mai era puţin şi se ducea şi la femeia de serviciu s-o întrebe dacă vrea să fie antrenor la echipa naţională!

Echipa națională

Comentarii

Reprezentativa României a învins, luni seară, pe Stadionul Giuleşti, cu scorul de 4-1, selecţionata Bosniei, în ultima etapă a Grupei 3 din Divizia B a Ligii Naţiunilor. Tricolorii încheie grupa pe ultimul loc, astfel că au retrogradat în Divizia C. Bosniacii, care au terminat pe prima poziţie, au promovat în Divizia A.

Ciprian Marica a avut un mesaj tăios la adresa preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu. Fostul atacant al naţionalei a precizat că echipa i-a lăsat o impresie bună după meciul câştigat în faţa Bosniei. 

Fostul jucător de la FCSB susţine că Edi Iordănescu ar trebui lăsat în continuare la cârma României. 

”Am plecat cu o impresie pozitivă, sunt bucuros că am câştigat contra primului loc. Sigur, selecţionerul ne arată că există un nucleu la echipa naţională, că l-a găsit, l-a descoperit şi merită să i se dea încredere în continuare.

N-aş vrea să văd circul care a fost atunci când preşedintele Federaţiei alerga de la un antrenor la altul, că erau pe filosofia dânsului, că nu erau.

Pur şi simplu voia să bifeze orice antrenor, mai era puţin şi se ducea şi la femeia de serviciu s-o întrebe dacă vrea să fie antrenor la echipa naţională.

N-aş mai vrea să văd circul ăsta, nu e o bătălie pe cei care să fie antrenori la echipa naţională, aşa că sper ca Edi să beneficieze de tot sprijinul şi să meargă mai departe”, a declarat Ciprian Marica, pentru ProSport.

La celălalt meci din grupă, Muntenegru – Finlanda, scor 0-2. În minutul 17, de la muntenegreni a fost eliminat Tomasevici. Au marcat Antman ’47 şi Kallman ’53.

Clasamentul final al grupei: 1. Bosnia – 11 puncte, 2. Finlanda – 8 puncte, 3. Muntenegru – 7 puncte, 4. România – 7 puncte.

Bosnia şi Herţegovina a promovat în Divizia A, iar România a retrogradat în al treilea eşalon valoric.

Afla mai multe despre: echipa natională-marica-burleanu 

viewscnt
Articole similare