You are here:

Ciprian Marica, impresionat de Dinamo! Pe cine scoate în evidenţă: „Jos pălăria! Este meritul lui”

Ciprian Marica, impresionat de Dinamo! Pe cine scoate în evidenţă: „Jos pălăria! Este meritul lui”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a câştigat duelul cu Universitatea Craiova, scor 2-1, în Superliga României.

Ciprian Marica, cuvinte de laudă pentru jocul lui Dinamo

Ciprian Marica a remarcat jocul foarte bun al dinamoviştilor şi a găsit motivul succesului. În opinia fostului atacant, Zeljo Kopic este arhitectul victoriilor de la Dinamo, având doar cuvinte de laudă pentru tehnicianul croat.

„Sunt rezultate surprinzător de bune pentru Dinamo. Jucătorii au caracter, se sacrifică unul pentru celălalt. Ce înseamnă continuitatea, să îi dai continuitate unui antrenor. Jos pălăria. Eu cred că este în totalitate meritul antrenorului.

Aş minţi să spun că mă aşteptam la rezultatele astea, dar asta înseamnă să ai un rezultat bun. Hai să nu ne hazardăm şi să vorbim de play-off de acum. Campionatul e la început. Cert e că Dinamo e o surpriză, nimeni nu se aştepta”, a explicat Ciprian Marica.

Ce a spus Zeljko Kopic după victoria cu Craiova

"Am avut mentalitate, am avut un spirit, o atitudine bună, prima repriză a fost foarte bună, apoi Craiova a început să aibă o posesie foarte bună.

Pentru noi sau pentru orice echipă cel mai rău după ce dai golul doi este să iei imediat gol, a venit primul cartonaş roşu, a venit şi al doilea, cred că jucătorii care au fost pe teren merită note foarte foarte mari pentru că au reuşit să-şi menţină concentrarea şi pe final.

Este normal, este foarte important în derby-uri să-ţi controlezi emoţiile. Avem respect pentru fiecare adversar şi întotdeauna mă gândesc la jucătorii mei.

Este mai bine, au mai multă energie, trebuie în continuare să muncim foarte mult, fiecare echipă se luptă, încearcă, orice adversar este bătăios, trebuie să ne aşteptăm la acest lucru din partea adversarilor noştri, trebuie să continuăm în acelaşi fel. Trebuie să le mulţumim suporterilor care au fost fenomenali.", a declarat Kopic, la flash-interviu.

Afla mai multe despre: ciprian maricadinamosuperliga 

viewscnt
Articole similare