Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Marica nu menajează pe nimeni după eşecul cu Armenia: „Este o jale totală. Inadmisibil!”

Ciprian Marica nu menajează pe nimeni după eşecul cu Armenia: „Este o jale totală. Inadmisibil!”

Echipa națională

Comentarii

Ciprian Marica a criticat evoluţia tricolorilor de la Erevan, după eşecul dur trăit de naţionala României în preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022.

Fostul internaţional nu a menajat pe nimeni după ce România a fost învinsă de Armenia, scor 2-3.
 
„M-a surprins neplăcut apărarea. Suntem în 10, dar nu venim înapoi, nu suntem atenţi la acel aut la care am fost egalaţi. Apoi, Creţu, greoi, face penalty. Este o jale totală! Au marcat golul 2 din ofsaid, dar de la noi cel mai bun a fost Niţă, care a avut 5 intervenţii fabuloase! Nu sunt adeptul acesti joc care ne costă scump. E posibil să nu mai avem speranţe de la debut. Armenia are deja 9 puncte.
 
A fost ceva inadmisibil la acest nivel. Stanciu şi Marin, de multe ori, au ieşit din zona lor, la fel şi Creţu. Nu avem voie să dăm şanse unui astfel de adversar modest. Apoi, pe faza defensivă am suferit enorm! M-a deranjat atitudinea jucătorilor la greu. Nu am avut reacţie, nu am suferit când trebuia. Vrem să jucăm fotbal, dar trebuie să avem şi rezultate.
 
Eu ştiu că toată lumea vrea fotbal ofensiv, dar rezultatle primează. Au fost greşeli fantastic de mari”, a declarat Marica în direct la PRO X.
 
Armenia - România 3-2, în preliminariile CM 2022
România a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-2 (0-0), de echipa Armeniei, în etapa a III-a a Grupei J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022. Tricolorii au fost conduşi cu 1-0, au condus cu 2-1 şi jucat în inferioritate numerică, după eliminarea lui Puşcaş, din minutul 77, primind două goluri.
 
Au marcat: Sperţian '56, Haroian '86, Barseghian '89 (p) / Cicâldău '62, '72.
 
 

Afla mai multe despre: ciprian maricaromania-armeniamirel radoi 

viewscnt
Articole similare