You are here:

Ciprian Marica, reacţie acidă după ce Dinamo a retrogradat: ”E un dezastru total acolo, să nu ştie antrenorul dacă mai are contract!”

Ciprian Marica, reacţie acidă după ce Dinamo a retrogradat: ”E un dezastru total acolo, să nu ştie antrenorul dacă mai are contract!”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a retrogradat, duminică, în Liga a 2-a, după ce a pierdut barajul cu Universitatea Cluj, scor general 1-3, după 0-2 în tur şi scor 1-1 în retur.

Dinamoviştii vor evolua în eşalonul secund pentru prima dată de la înfiinţarea clubului, în 1948. După ce U Cluj a câştigat cu 2-0 în Ardeal, Universitatea a avut o misiune uşoară la Bucureşti. Echipa clujeană a deschis scorul în minutul 17, prin Tescan. Morar a egalat pentru Dinamo în minutul 19. 

Până la final, Dinamo şi-a creat mai multe ocazii şi a lovit chiar şi bara. Totuşi, echipa lui Uhrin nu a reuşit să ducă meciul în prelungiri şi a suferit o retrogradare istorică. 

Fostul internaţional, Ciprian Marica, a criticat situaţia în care a ajuns Dinamo. El îl consideră principal vinovat pe Ionuţ Negoiţă, care ar fi cedat clubul unor oameni care nu înţelegeau ce reprezintă Dinamo. 

”Îl auzeam pe domnul Zăvăleanu că nici dânsul nu ştie, aşa că de unde aş putea să ştiu eu? E trist să vezi că Dinamo stă într-un domn care le are cu actele. Domnul Zăvăleanu e cu cifrele şi încearcă să reorganizeze clubul, nicidecum n-ar trebui să fie cel care manageriază destinele acestei echipe. Partea financiară, sigur, este un rol important din cadrul echipei, însă nu putem să ne aşteptăm de la dânsul, cu toate că uneori am văzut că încearcă să-şi depăşească atribuţiunile şi discuta despre fotbal. Când eşti singur, încerci să le faci pe toate.

Nu ştiu cine decide azi la Dinamo. Nici conducătorii, nici antrenorul. E un dezastru total acolo, să nu ştie antrenorul dacă mai are contract, să nu ai măcar o discuţie cu conducerea? dar care conducere, că domnul Mureşan nu a mai călcat pe acolo...

Jucătorii termină contractele, un aspect important. Dacă vrei să ai o echipă şi să fie o atmosferă bună... debandada asta, li se termină contractele, nu ştiu dacă se mai contează pe ei, sunt gânduri pe care le ai, iar clubul trebuia să le rezolve, să ia această povară şi acest gând al jucătorului. Chiar dacă nu poţi să prelungeşti contractele, discuţii ar fi trebuit să existe”, a spus Marica, la PRO Arena.

Afla mai multe despre: dinamo-liga 2-ciprian marica 

viewscnt
Articole similare