Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Tătăruşanu a fost inclus în echipa etapei în Liga Europa după ce a fost titular în Sparta Praga - Milan

Ciprian Tătăruşanu a fost inclus în echipa etapei în Liga Europa după ce a fost titular în Sparta Praga - Milan

Fotbal

Comentarii

Tătăruşanu a avut o evoluţie excelentă reuşind 4 intervenţii în faţa cehilor. În final, acesta a primit nota 7 din partea celor de la Gazzetta dello Sport.

Românul a fost titular în poarta celor de la AC Milan în victoria pe care echipa din Serie A a obţinut-o în Cehia în faţa celor de la Sparta Praga prin golul marcat de Jens Hauge în minutul 23. A fost numai al 3-lea meci ca titular pentru Tătăruşanu la Milan după transferul acestuia în toamnă de la Lyon. La Slavia Praga evoluează şi Florin Niţă, care a fost rezervă. Milan s-a calificat de pe primul loc în grupă în timp ce Sparta a terminat pe 3 şi a ratat prezenţa în şaisprezecimi.

Tătăruşanu a avut o evoluţie excelentă reuşind 4 intervenţii în faţa cehilor. În final, acesta a primit nota 7 din partea celor de la Gazzetta dello Sport. Pe lângă Tătăruşanu, un alt coleg al acestuia a ajuns în echipa etapei din Liga Europa. Este vorba de Diogo Dalot.

Echipa ultimei etape de Liga Europa: Ciprian Tătăruşanu (AC Milan) - Diogo Dalot (AC Milan), Evgheni Ceberko (LASK), Josko Gvardiol (Dinamo Zagreb), Enric Saborit (Maccabi Tel-Aviv) - Lirim Kastrati (Dinamo Zagreb), Magnus Wolff Eikrem (Molde), Giovani Lo Celso (Tottenham), Leon Bailey (Leverkusen) - Maximilian Beier (Hoffenheim), Joel Piroe (PSV Eindhoven).

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: ciprian tatarusanumilan 

viewscnt
Articole similare