Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Tătăruşanu se pregăteşte de duelul cu Empoli din Serie A! Ce scrie presa din Italia

Ciprian Tătăruşanu se pregăteşte de duelul cu Empoli din Serie A! Ce scrie presa din Italia

Serie A

Comentarii

Ciprian Tătăruşanu, portarul lui AC Milan, se pregăteşte de duelul cu Empoli din Serie A.

Ciprian Tătăruşanu se pregăteşte de duelul cu Empoli din Serie A! Ce scrie presa din Italia

Tătăruşanu poate apăra poarta lui Milan ca titular atât în Serie A, unde urmează duelurile cu Empoli şi Juventus Torino, dar şi în Liga Campionilor, în dubla din grupe, cu echipa engleză Chelsea Londra.

Mike Maignan s-a accidentat în meciul Franţa – Austria, fiind înlocuit la pauză. Conform ultimelor informaţii, el va lipsi de pe teren timp de aproximativ patru săptămâni.

Presa din Italia a scris despre Ciprian Tătăruşanu chiar înainte de meciul cu Empoli. 

"Pauza internaţională a fost o perioadă ciudată pentru Milan, care a recuperat fotbalişti precum Sandro Tonali sau Davide Calabria, dar a pierdut jucători esenţiali, cum ar fi Mike Maignan sau Theo Hernandez. Cei doi francezi joacă un rol important în echipa lui Stefano Pioli şi au fost decisivi în sezonul trecut, când echipa a câştigat titlul.

Maignan a strălucit în primul sezon la Milan, reuşind să menţină poarta intactă în 17 dintre cele 32 de meciuri în Serie A. Acum, portarul de 27 de ani s-a accidentat şi va lipsi o lună, astfel că Pioli este forţat să mizeze pe românul Ciprian Tătăruşanu.

Tătăruşanu, care este a doua variantă de portar, a apărut în şase meciuri la AC Milan în sezonul trecut, iar prestaţiile sale au fost decente, chiar dacă a scăpat fără gol primit într-un singur joc şi a încasat 10 goluri. El a fost trecut şi pe lista de Champions League, aşa că este important să capete încredere la meciul de mâine contra lui Empoli", a scris sursa citată.

La începutul lunii, fostul titular al naţionalei României nu a fost trecut pe lista UEFA din cauza faptului că AC Milan nu îndeplinea numărul jucătorilor crescuţi local, iar locul lui Tătăruşanu a fost luat de Antonio Mirante (39 ani), a scris presa din Italia. 

AC Milan este în grupa de Champions League alături de Red Bull Salzburg, Chelsea şi Dinamo Zagreb.

  • 24 noiembrie 2021 este data ultimului meci oficial jucat de Ciprian Tătăruşanu, Atletico Madrid - AC Milan 0-1

Afla mai multe despre: ciprian tătăruşanuac milan 

viewscnt
Articole similare