Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Claudiu Keşeru a fost inclus în echipa deceniului la Angers. Face pereche în ofensivă cu doi superjucători

Claudiu Keşeru a fost inclus în echipa deceniului la Angers. Face pereche în ofensivă cu doi superjucătorigalerie foto

Fotbal

Comentarii

Atacantul celor de Ludogoreţ Razgrad, Claudiu Keşeru, a fost inclus în echipa ideală a celor de la Angers din ultimii 10 ani de zile. Atacantul român a evoluat pentru formaţia franceză între anii 2010 şi 2013.

În acest an, Angers împlineşte 101 ani de la înfiinţare, iar fanii de pe stadionul "Raymond Kopa" au întocmit echipa ideală formată din jucătorii care au servit "Les Scoistes" în ultimii 10 ani de zile. De cinci sezoane, Angers evoluează cu brio în Ligue 1.

Atacantul central al echipei a fost ales românul Claudiu Keşeru, cel care a strâns 124 de prezenţe pentru Angers, în care a marcat 42 de goluri şi a pasat decisiv de 18 ori. Keşeru a ajuns la Angers în 2010, sub formă de împrumut de la Nantes. Rămas liber de contract, orădeanul a preferat să mai rămână la club până în vara anului 2013. 

Alături de Keşeru, în atac au mai fost selectaţi alţi doi jucători în vogă la această oră: Reine-Adelaide (cotat la 25 mil. euro) de la Olympique Lyon şi Toko Ekambi (cotat la 17 mil. euro) de la Villarreal. Cei doi i-au suflat locul în echipă lui Nicolas Pepe de la Arsenal, jucător care a evoluat doar un sezon la Angers, înainte să facă pasul spre Lille.

Mijlocul celor de la Angers este format din Baptiste Santamaria, Thomas Mangani - care evoluează şi în acest moment la echipă - şi Cheikh Ndoye, cel care a lăsat Angers pentru Birmingham, în 2017.

În defensivă, francezii i-au aşezat pe Romain Thomas, Ismael Traore, Vincent Manceau - prezenţi şi acum în lotul formaţiei antrenate de Stephane Moulin - şi Yoann Andreu  - retras din activitate la doar 30 de ani din cauza accidentărilor la genunchi.

Portarul ultimului deceniu a fost ales, fără dubii, Ludovic Butelle (36 de ani), cel care apără buturilor celor de la Angers de două sezoane. Francezul a mai fost la Angers între sezoanele 2014-2016. De asemenea, Butelle a mai jucat la Metz, Valencia, Valladolid şi Lille.

 

Afla mai multe despre: claudiu keseruangers 

viewscnt
Articole similare