Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Claudiu Keşeru, dezvăluiri despre perioada de la FCSB! ”Am încercat să accept ca să nu-mi fac rău!” Mesaj direct către Gigi Becali

Claudiu Keşeru, dezvăluiri despre perioada de la FCSB! ”Am încercat să accept ca să nu-mi fac rău!” Mesaj direct către Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Claudiu Keşeru a semnat cu UTA şi a fost prezentat oficial la echipa din Arad.

Claudiu Keşeru (35 de ani) a semnat cu UTA un contract valabil 3 ani. El s-a despărţit de FCSB şi a semnat cu UTA Arad din postura de jucător liber de contract. Keşeru a fost adus la FCSB pentru a marca goluri, dar atacantul a intrat pe lista neagră a lui Gigi Becali, alături de Budescu. Atacantul nu a mai prins echipa, iar în multe meciuri nu a fost introdus de Toni Petrea pe teren nici măcar din postura de rezervă. 
 
După mutarea la Arad, Keşeru a povestit despre perioada pe care a petrecut-o recent la FCSB. De asemenea, atacantul i-a transmis un mesaj direct lui Gigi Becali. 

”Am încercat să accept ca să nu-mi fac rău!”

”Au fost mai mulţi factori pentru care am ales UTA Arad. A fost, în primul rând, feelingul, apoi au fost aportul oamenilor din tribună, atmosfera creată, dorinţa de a păşi din nou pe teren, de a mă simţi fotbalist. 

Aşteptările mele sunt legate de propria persoană, pentru că mi-a fost dor de tot ceea ce înseamnă terenul de joc, meciuri oficiale, suporteri. Acum e doar o chestie de echilibru, să nu fac mai mult decât trebuie. Mă simt excepţional, mă simt motivat, am energie, vreau să simt acele senzaţii, conexiunea dintre jucători şi suporteri. M-am antrenat suplimentar zi de zi, trebuia să compensez pentru perioada în care nu am jucat. Dacă mă voi întâlni cu domnul Becali, îi voi strânge mâna şi îi urez sănătate.

După episodul Ludogorets, am ales exact cu sufletul, dar nu s-a întâmplat aşa cum mi-am dorit. Mă bucur că am făcut acel pas, am găsit senzaţiile de care îmi era dor. Nu a fost o perioadă uşoară când nu am jucat, dar acesta a fost contextul. Aş vrea să le mulţumesc oamenilor cu care am avut tangenţă zi de zi la antrenamente. În primele două-trei săptămâni, când plecam acasă înainte de meciuri, a fost dificil, dar am încercat să accept ca să nu-mi fac rău”, a spus atacantul la Pro Arena. 

În acest sezon, fostul internaţional a strâns 19 meciuri pentru FCSB, a marcat 5 goluri şi a oferit 5 pase decisive. În majoritatea meciurilor în care a jucat, Keşeru a fost introdus pe teren din postura de rezervă. 
 

Afla mai multe despre: fcsb-uta-keşeru-liga 1 

viewscnt
Articole similare