Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Claudiu Keşeru i-a dat din nou replica lui Gigi Becali. Ce mesaj a transmis atacantul după victoria cu Chindia: "Hai că a apărut subiect de discuţie"

Claudiu Keşeru i-a dat din nou replica lui Gigi Becali. Ce mesaj a transmis atacantul după victoria cu Chindia: "Hai că a apărut subiect de discuţie"

FCSB

Comentarii

Intrat în teren în minutul 49, Claudiu Keşeru a oferit un assist la golul decisiv marcat de Gheorghe în victoria obţinută de FCSB cu 3-2 în faţa Chindiei.

Imediat după meci, atacantul a profitat din nou de moment şi i-a dat o replică patronului Gigi Becali, după ce acesta l-a trecut pe lista neagră a FCSB-ului

"Încerc să-mi fac treaba, am fost introdus ca să schimb rezultatul partidei. Mi-am pus amprenta, am dat pasă de gol, mă bucur că am reuşit să-mi ajut echipa.

Acum cred că v-am făcut mare parte din lucru, a apărut subiect de discuţie. Dar nu vreau să mai spun absolut nimic, eu încerc să vorbesc pe teren" , a declarat Claudiu Keşeru.

FCSB - Chindia 3-2

FCSB a învins-o, duminică, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-2 (0-2), pe Chindia Târgovişte, în etapa a XXVI-a a Ligii I. Oaspeţii au condus la pauză cu 2-0. Ei au marcat un gol în minutul 90+3, care a fost anulat pe motiv de offside. Şi gazdele au avut un gol anulat, la scorul de 3-2, pentru un presupus henţ.

Au marcat: Olaru '47, V. Gheorghe '67, '77 / D. Popa '15, Butean '21.

  • FCSB: Vlad - Ov. Popescu (I. Stoica '41), Vinicius, I. Cristea, Radunovici (S. Şerban '46) - Olaru, Edjouma (Oaidă '85), F. Tănase - Cordea (V. Gheorghe '46), Dumiter (Keşeru '49), Oct. Popescu. Antrenor Anton Petrea;
  • Chindia: Căbuz - Căpuşă, Piţian, P. Iacob, Ad. Ioniţă (A. Şerban '84) - Butean (Ciunciukov '75), Passaglia (Corbu '88), M. Dulca, Sila (Cantave '84) - Popadiuc, D. Popa. Antrenor Emil Săndoi

Afla mai multe despre: keserufcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare