Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Claudiu Keşeru, nemulţumit de lipsa sistemului VAR de la Craiova: ”Cred că astăzi ne-ar fi avantajat!”

Claudiu Keşeru, nemulţumit de lipsa sistemului VAR de la Craiova: ”Cred că astăzi ne-ar fi avantajat!”

UTA

Comentarii

Echipa FCU Craiova a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, cu formaţia arădeană UTA, scor 1-1, într-un meci care a contat pentru etapa a 22-a din Superligă şi nu a beneficiat de VAR.

Gazdele au deschis scorul în minutul 22, prin Baeten, care a împins în plasă un balon trimis de Bauza. Postolachi a egalat pentru arădeni în minutul 72, când a primit de la Ubbink şi l-a învins pe Gurău cu un şut de la marginea careului.

Partida de la Craiova nu a beneficiat de sistemul VAR, din cauza unor probleme tehnice la instalaţia electrică. A fost al 12-lea meci consecutiv fără victorie pentru UTA Arad, care are 20 de puncte şi este pe locul 15. FCU Craiova este pe poziţia a 10-a, cu 24 de puncte.

La finalul meciului, Keşeru a oferit mai multe declaraţii. El susţine că echipa lui ar fi fost avantajată dacă exista VAR la meci. 

”Cred că astăzi ne-ar fi avantajat!”

”Pe noi mai mult ne satisface prestanţa pe care am arătat-o decât rezultatul. Ne-am fi dorit să plecăm cu o victorie. Antrenorul era bucuros, iar noi frustraţi de cum au decurs lucrurile la pauză. Cred, totuşi, că am fi meritat trei puncte, nu unul. 

Probabil şi de la meciul cu Rapid meritam mai mult, la fel ca astăzi. Dar, e bine, reuşim să facem nişte meciuri consistente, dar avem nevoie şi de victorii. 

Trebuie să credem că ce facem e bine şi trebuie să fim puţini mai agresivi şi puţin mai înfometaţi, cred eu. Cred că astăzi ne-ar fi avantajat (n.r. arbitrajul video)”, a spus Claudiu Keşeru. 

Afla mai multe despre: uta-craiova-keşeru 

viewscnt
Articole similare