You are here:

Claudiu Niculescu, întrebat dacă ar fi interesat să preia Dinamo. "Clau-gol", răspsuns scurt şi la obiect | EXCLUSIV

Claudiu Niculescu, întrebat dacă ar fi interesat să preia Dinamo. "Clau-gol", răspsuns scurt şi la obiect | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Claudiu Niculescu (47 de ani) a fost întrebat dacă ar fi tentat să vină la Dinamo în locul lui Zeljko Kopic, antrenorul cu care clubul din Ştefan cel Mare a reuşit, în cele din urmă, salvarea de la retrogradare şi va continua să joace în Superliga.

Numele lui Claudiu Niculescu fost avansat pentru posibila înlocuire a lui Zeljko Kopic, antrenor care se va afla sub atenta observaţie a conducerii, într-o analiză pe care şefii o vor face pentru a stabili drumul pe care o va lua Dinamo în sezonul viitor.

Claudiu Niculescu, scurt şi la obiect despre preluarea băncii lui Dinamo

Totuşi, Claudiu Niculescu a răspuns scurt şi la obiect când a fost întreat dacă au existat tatonări în privinţa posibilei sale sosiri pe banca tehnică a lui Dinamo. Fostul atacant a ţinut să lămurească situaţia, fără să lase loc de speculaţii.

"(Se vehiculeaza tot mai mult numele tau ca ai putera prelua Dinamo. Care e realitatea, au fost discutii?) Nu. Nu trebuie sa dezvoltam pe mai departe aceasta discutie pentru ca am raspuns simplu si foarte scurt. Nu!", a spus Claudiu Niculescu, la Orange Sport.

Claudiu Niculescu a antrenat pentru o scurtă perioadă Dinamo, între septembrie şi octombrie 2018, când a rezistat pe banca echipei doar două meciuri, fiind înlocuit cu Mircea Rednic.

U Cluj, FC Bihor, Damila Măciuca, Rm. Vâlcea, CS Mioveni, FC Voluntari, Dinamo, Al Tai, Concordia Chiajna, Poli Iaşi şi CSC Şelimbăr sunt echipele pe care le-a antrenat Claudiu Niculescu în cariera de profesionist.

Afla mai multe despre: claudiu niculescudinamoantrenorbanca 

viewscnt
Articole similare