You are here:

Claudiu Petrila, aşa cum nu-l ştii: cum a început fotbalul, hobby-ul pe care îl are - şi persoana care i-a influenţat viaţa: ”E în inima mea!”

Claudiu Petrila, aşa cum nu-l ştii: cum a început fotbalul, hobby-ul pe care îl are - şi persoana care i-a influenţat viaţa: ”E în inima mea!”

Rapid

Comentarii

Claudiu Petrila a povestit despre cum a început fotbalul, dar şi despre influenţa bunicii.

Petrila, despre cum a început fotbalul + Recunoscător pentru cum l-a crescut bunica

Claudiu Petrila, unul dintre oamenii de bază ai lui Marius Şumudică, a vorbit într-un interviu despre copilăria pe care a avut-o, dar şi despre actuala perioadă de la Rapid.

Petrila a vorbit despre influenţa pe care a avut-o asupra lui bunica: ”Cu ea am învâţat pentru şcoală! E inima mea”, a povestit fotbalistul de la Rapid vizibil emoţionat. 

  • Rapid o va întâlni pe Universitatea Craiova, în deplasare, sâmbătă, de la 21:30, în Superliga României.

”Fotbalul l-am început la 6 ani. Mă jucam la ţară cu mingea în faţa casei şi părinţii au văzut o sămânţă de talent. Au zis să încerce să mă dea la fotbal chiar dacă nu o să iasă nimic, măcar să am un program, să fiu într-un mediu cu mai mulţi copii. A fost o decizie foarte bună.

M-am mutat la Oradea cu bunica, sora mea şi vărul meu. La început a fost greu pentru că de la ţară să te muţi la oraş e o diferenţă. 

(n.r. despre bunica lui) E o persoană foarte importantă, foarte bună care m-a ajutat mult când m-am mutat. Impreună cu părinţii mei au făcut tot posibilul să-mi fie bine şi să fac performanţă. 

(n.r. Cu ce se ocupa?) A fost cu dansuri populare la ţară. Era o persoană energică şi asta mi-a transmis şi mie. Cu ea am învăţat pentru şcoală, pentru chestiile legate de cultură. 

Toate momentele cu ea sunt speciale şi le ţin bine în inima mea”, a povestit Claudiu Petrila.

Întrebat despre ce hobby are, Petrila a dezvăluit: ”Am doar unul să pescuiesc. Îmi place foarte mult. Mergeam de când eram mic cu tatăl meu, e un moment foarte bun de relaxare tată-fiu”.

"O pierdere mare". Claudiu Petrila a numit fotbalistul despre care regretă că a plecat de la Rapid
 

Afla mai multe despre: claudiu petrilarapidhobby 

viewscnt
Articole similare