Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Claudiu Voiculeţ: "Mă găndesc serios dacă mai continui"

Claudiu Voiculeţ: "Mă găndesc serios dacă mai continui"

Fotbal intern

Comentarii

Voiculeţ trebuie să le returneze celor de la CFR aproape 70 de mii de euro, pe care i-a primit ca salariu. Dezamagit de situaţia pe care o traversează şi care se tot repetă, se gândeşte serios să renunţe la fotbal.

Claudiu Voiculeţ e bun de plată. Jucătorul este nevoit să le dea înapoi celor de la CFR 70.000 de euro, reprezentând salariul primit în perioada în care evoluat la formaţia clujeană. Din păcate pentru el, nu este prima dată când clubul la care este legitimat trece prin astfel de crize. Şi la ASA Târgu Mureş a avut probleme.

"După ce eu am fost şi am prestat pentru club, să vină Curtea de Apel şi să spună că nu am niciun drept, e ca şi cum tu nu ai fost acolo, trebuie să dai banii înapoi. Şi menţionează: bani nemunciţi. Mă gândesc serios dacă să mai continui. Când nu mai ai tragere de inimă, când nu mai ai plăcere, e greu să mai continui în condiţiile astea", a declarat Claudiu Voiculeţ în exclusivitate la Dolce Sport.

Voiculeţ nu a dus lipsă de oferte din Liga I, dar le-a refuzat.

"Am avut oferte din Liga 1, dar v-am spus, ma gandesc ca practic plec de acasa ca sa am de unde sa ma intorc, ca altfel nu vad... Nici conditii sa spui, te duci la un club ok sa joci, te simti fotbalist. Asa, unde te duci, mai esti si injurat , mai si joci cu trei spectatori in tribuna. E deprimant"., a mai spus Voiculeţ.

viewscnt
Articole similare