You are here:

Clauză de 500 de milioane de euro pentru un jucător de 17 ani. FC Barcelona l-a convins să semneze prelungirea contractului

Clauză de 500 de milioane de euro pentru un jucător de 17 ani. FC Barcelona l-a convins să semneze prelungirea contractuluigalerie foto

Fotbal internațional

Comentarii

FC Barcelona i-a fixat mijlocaşului Marc Bernal o clauză de cumpărare de 500 de milioane de euro şi i-a prelungit contractul jucătorului de 17 ani până în 2026.

Când Bernal nu va mai fi jucător Under-19, în 2026, el va avea opţiunea de a-şi prelungi înţelegerea cu trei ani, a precizat clubul.

Bernal a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior (ACL), luna trecută, în meciul pe care FC Barcelona l-a câştigat cu 2-1 în faţa echipei Rayo Vallecano, fiind nevoit să părăsească terenul în finalul jocului.

Produs al academiei clubului catalan, celebra La Masia, Bernal a avut trei apariţii în La Liga, de la debutul său, contra Valenciei.

''Marc Bernal a fost, până la nefericita sa accidentare, o senzaţie în acest debut de sezon. Managerul Hansi Flick a fost convins că este pregătit pentru nivelul următor după ce Bernal s-a alăturat echipei, în presezon. Clubul este convins că el este o investiţie fabuloasă pentru viitor, iar acest lucru se reflectă în acest acord'', a menţionat clubul în comunicat.

Afla mai multe despre: bernal 

viewscnt
Articole similare