Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Clauza secretă din contractul lui Ronaldo! Câţi bani ar putea să mai câştige portughezul

Clauza secretă din contractul lui Ronaldo! Câţi bani ar putea să mai câştige portughezul

Juventus

Comentarii

Cristiano Ronaldo primeşte 31 de milioane de euro conform contractului cu Juventus Torino, dar portughezul ar putea să îşi sporească veniturile anuale cu alte 5 milioane de euro. Cu o singură condiţie: să aibă la sfârşitul sezonului măcar acelaşi număr de goluri cu cel al meciurilor disputate.

Cristiano Ronaldo a spart gheaţa duminică şi a marcat primele sale goluri în tricoul lui Juventus. Momentul a fost sărbătorit cum se cuvine de starul portughez pentru care reuşitele au şi o miză financiară. Starul în vârstă de 33 de ani are o clauză specială în contractul cu italienii. Astfel dacă va reuşi să înscrie un gol în medie per meci pe parcursul întregului sezon, atacantul va mai primi 5 milioane de euro. 

Iar după cifrele stagiunii trecute, sunt toate premisele ca acest lucru să se întâmple. În sezonul trecut, Ronaldo a marcat 44 de goluri în 44 de meciuri jucate pentru Real Madrid. 

Până acum, Cristiano are 4 partide jucate pentru Bătrâna Doamnă, toate în Serie A. A cincea va fi, cel mai probabil, pe terenul celor de la Valencia la debutul în grupele Ligii Campionilor. 

Afla mai multe despre: ronaldoclauzăjuventus 

viewscnt
Articole similare