Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Clubul din play-out contraatacă! Dinamo, acuzată de strategii pentru a evita retrogradarea: "Dacă tradiţia nu poate, să meargă în Liga a 2-a, să se reorganizeze"

Clubul din play-out contraatacă! Dinamo, acuzată de strategii pentru a evita retrogradarea: "Dacă tradiţia nu poate, să meargă în Liga a 2-a, să se reorganizeze"

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul Academicii Clinceni, Ilie Poenaru, recunoaşte că s-ar simţi nedreptăţit, dacă Liga 1 nu se va termina pe teren. Antrenorul a transmis un mesaj clar, prin care a condamnat orice scenariu prin care echipele din Liga 1 nu ar retrograda.

Ilie Poenaru, despre Dinamo: "Să vorbim concret, să nu mai vorbim numai de tradiţie, numai de oraşe"

Dinamo se află într-o situaţie de neimaginat. Decimată de cazurile de COVID-19 şi în zona retrogradării, echipa din "Ştefan cel Mare" are şanse scăzute în acest moment să se salveze de la retrogradarea în Liga 1. 

Totuşi, voci din play-out se revoltă, în privinţa posibilelor strategii prin care s-ar încerca salvarea de la retrogradare a cluburilor. Este cazul antrenorului nou-promovatei Academica Clinceni: "Aş vrea ca Dinamo să se salveze pe teren, asta e dorinţa noastră, a tuturor, şi că nu se încearcă alte metode. Pentru că nu este fair-play pentru celelate echipe care am muncit un an de zile. Se înceacă salvarea luI Dinamo, cum s-a încercat salvarea şi altor echipe. Vorbim de tradiţie, dar din păcate nu mai joacă tradiţia. Din păcate, acum mă refer şi la noi, că suntem puţini marginalizaţi, că ce căutăm pe la Liga 1... Păi, căutam, am ajuns prin muncă, prin seriozitate, am demonstrat, am demonstrat numai pe teren. o demonstrăm şi acum. Încă nu suntem salavaţi, dar suntem o echipă bună, o echipă redutabilă, care e în stare de a face rezultate foarte mari", a declarat Ilie Poenaru.  

"Ca să creştem, dacă vrem să avem un fotbal adevărat în România, haideţi să vorbim concret, să nu mai vorbim numai de tradiţie, numai de oraşe. Dacă nu se poate, dacă tradiţia nu poate, să meargă la Liga a 2-a, să se reorganizeze. La anul să vină înapoi. 

Ne dorim cu toţii ca Rapidul să revină cu o galerie frumoasă, cu spectaori, dar echipa în momentul ăsta nu arată asta. Nu este ok să se facă, dacă se fac aceste jocuri... Nu este normal, nu este ccorect să se facă aceste jocuri. Haideţi să rămânem în Liga 1 sau să retrogradăm pe teren", a mai spus tehnicianul revelaţiei din play-out-ul Ligii 1. 

 

Afla mai multe despre: dinamoilie poenarucoronavirus 

viewscnt
Articole similare